2005 Yılı Irc De Estirdiğim Ve Kimseye Sölemediğim Nick Hack Olayı !
-
Slm Beyler Şimdiki Anlatacağım İle 2005 Yılında Rekor.Net Adlı Irc Nin #Cafe ve #Muhabbet Kanalları Dahil Olmak Üzere Sayısız Kanal ve Nick Hacklemiştim. Zamanında Millet Köpek Gibi Yalwardığı Banada Anlat Banada Öğret Diye Götümde Dolandığı Nick ve Kanal Hack Yöntemi. Dikkatli Okuyunuz...
Mirc i açtıpsonra " Mirc Options " bölümüne bir kız nicki giriyoruz. full name email adress nickname alternative hep aynı nick olsun örneğin " Aysun " yazdığımızı varsayalım. Sonrada " Ident " bölümüne girip orayada " Aysun " yazalım. ( sizden önce o makinaya başka biri oturup nickini abdurrahman , osman yapmış olabilir o yüzden whois çektiklerinde sorun çıkmasın diye )
Sonrasında bir servera girelim /server irc.xxx.com diyelim. Girdikten sonra hiç bir kanala girmeyin bütün kanallardan çıkıp bekleyin. Şimdi işin piçliği geliyo...
Status ( Durum ) bölümüne /server -m irc.xxx.com ( yine aynı server yazalım ) enterlayalım. Enterladıktan sonra hemen bağlanacaktır siz hemen bağlantıyı durdurun girmesin. Sonra tekrar " Options " bölümünü açalım ve nickimizi " date , time " gibi sistematik nickler yapalım. Sonra yazdığımız nickin aynısını full name email adress nickname alternative ve ident bölümünede yazalım ama aynısı olcak. sonra servera tekrar bağlanalım.
Şimdi ne oldu ?
Aysun ayrı menü penceresinde , date time vs nick ayrı penceresinde oldu ikiside aynı server da ayrı pencerelerde.
Ve en önemli husus sakın date time vs olarak soktuğunuz nicki hiç bir kanala sokmayın plan bozulur ;) o nick beklemede kalsın.
Şimdi Kek Bulmaya Gidelim...
Aysun un penceresine gidelim ve aysunu #sex #lezbiyen #ankara #istanbul vs vs büyük kanallara sokalım. Çalmak istediğimiz nickin kayıtlı olması gerek. Nicki kayıtsız adamın şifresi çalınmaz zaten :) Bizim işimiz op veya founder larla olucak.
Op un birine kız nickiyle gidin.
Aysun - Aaaa Slm canım nasılsın tanıdınmı beni ?
Op - Yooo siz kimsiniz ?Gibisinden muhabbeti kurun ve sohbet koyulaştıktan sonra Op a aynen şöle söleyin !
( diğer penceredeki nickin date olduğunu varsayalım )
Yaa aşkım ben sana özel memo atmıştım okudunmu ?
- Hayır gelmemiş ki :S
Aaa nasıl olur yaa özel memo attım ama ( burda özel vurgusunu damgalayın özel memo yok merak etsin diye özel diyoruz)
Yoksa okumasını bilmiyomusun ?
- Nasılmış ki ?
/msg date read 1 şifren yaparsan gelen ilk özel memoyu okursun ay bunuda mı bilmiyosunGibisinden ( /msg date read 1 şifren ) bu komutu yedirmeye çalışın. Biraz da aklınızı kullanın op un ağzının suyunu akıtın.
Daha sonra bu gerizekalı op komutu uygulayınca şifresi sizin date nickinize ( yani diğer pencereye soktuk ya oraya ) gelecek.
siz de aynen elinizi hızlı tutarak şu komutları uygulayın
/nickserv ghost opunnicki şifresi
/nick opunnicki
/identify şifresi
/ns set password yenişifre
Yaptıktan sonra op olduğu kanallara girin kanalı dağıtın. mesela bi dağıtma komutu veriyim ben cok kullanırdım :) /cs clear #kanal users yapıp herkesi atıyodu cok zevkli oluyodu.
Böyle Böyle Server daki Bütün Op ları Founder ları Kandırarak Şifresini Alabilirsiniz. Birazda Sizin Düşünce Yeteneğiniz Gerekli Tabi.
Bu Yöntem İle Rekor.Net i Ağlatmıştım. Çok Basit Bi Yöntem Ama Yiyodu Millet :)
Anlamadığınız Bir Yer Olursa Sorun.
----> Bu Döküman Kesinlikle ve Tamamen HolyDemon ( yani bana ) aittir. Hiç Bir Yerde Açıklamadım ve Sadece Tahribat.Com a Yazdım. Başka Sitelere Alıntı Yapılacağı Zaman Lütfen Tahribat.Com u Alıntı Gösteriniz... <----
Teşekkürler TBT...
-
ICQ ya dair biseler yokmu :) olm irc mi kaldi de get :D
-
güzel yöntem dai :D
-
s.a güzel paylaşım yapmışsın ama önce falloş etmişsin :D
not: sosyal mühendisliğine hayran kaldım:D
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------not: sosyal mühendisliğine hayran kaldım:D
-----------------------------
Ben Seni Anlamamak
-
güzel hoca : ) .herşey bi arada.sağolasında 2 sene niye bekledn : )
-
Güzel paylaşımda biz kıvırtamayız karı gibi racona ters :D
-
op la konusurkenede içindeki vahşi hatunu ortaya çıkarıyodun demi lan :D
-
ben biliodum sende bi gaylık olduğunu : )))
eline sağlık güzel yöntem :))
-
hayırdır kimse dönmüyormu artık etrafında :)
paylaşım için teşekkür... -
olm dönmesi için mi yazdık biz bunu manyak :) eski bi teknikti yazıyım gitsin dedim yaw :D