2006 Tahribat Adana Bulusmasindan Kalan Bir İz :)
-
finaller bitsin haziranin 2.haftasi falan yapalim ... kalacak yer sorun degil bende 4 kocaman oda + 9 yatak var :D 3 cekyat 5 yatak yani...yani 4tek kisilik 1 ciftkisilik 3cekyat :D ev genis zaten...marco dan korkmazsaniz buyrun gelin :D
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
Tyler_Dayi bunu yazdı:
olm buluşma felan yapacaksanız adımı önce bi bana sorunda yazın hea damammı :/
Dayı senin her buluşmada yerin hazır olduğu için yazıyolar:C Adana'ya gelirsende yerin hazır ha,bi güzel bişey ayarlansada aksak hep beraber:|
-----------------------------çok cazip görünüyo aslında compidede bi ton yatak varmış, kararsız kaldım amk:S
-
ComputerWolf bunu yazdı:
finaller bitsin haziranin 2.haftasi falan yapalim ... kalacak yer sorun degil bende 4 kocaman oda + 9 yatak var :D 3 cekyat 5 yatak yani...yani 4tek kisilik 1 ciftkisilik 3cekyat :D ev genis zaten...marco dan korkmazsaniz buyrun gelin :D
Marco'dan tırsanlarda benle beraber Antebe akar o zaman:) -
Odysseus bunu yazdı:
lan gelirizde adana 10-12 saat sürer heralde otobüsle :D
Gece atlar kelirsiniz hocam nolcak:| Ciddi ciddi sınavdan sonra güzel bi buluşma yapalım...Exca'da gelsin çakma antepliyi antebe götürürüm:C -
la o arsa bizim arsa babam yakalarsam oyacam dedi babamin gozune gozukmeyin ben o zaman yatistirdim ama adam neredeyse beni bile dovecekti o saniyor tahribat sol bir orgut yine yazmislar diyor anlatamadim adama sizin yuzunuzden tokat bile yedim
-
arisasteri bunu yazdı:
la o arsa bizim arsa babam yakalarsam oyacam dedi babamin gozune gozukmeyin ben o zaman yatistirdim ama adam neredeyse beni bile dovecekti o saniyor tahribat sol bir orgut yine yazmislar diyor anlatamadim adama sizin yuzunuzden tokat bile yedim
zuhahahahahahha :D :)) -
Bu konuda bir ben eksiğim. La beni de unutmayın ha. Adanalıyık :D.
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------geliriz walla :B
-----------------------------yawaş gidinde bokunuz seyrek düşmesin :/
Toplam Hit: 4271 Toplam Mesaj: 39