2007 Megan Aldim Ama..
-
hipokondriyak bunu yazdıFuzulli bunu yazdı
Tebrikler uçan teneke ile anlaşmışsın kardeşim, umarım kazasız belasız kullanırsın. Tavsiyem Fransız arabalarından uzak durmandır.
herkes fiyata bok atar fiyat alir fransiza laf atar yine biner .
@41 gule gule kullan kaca aldin kacta aldin araci
Hocam aracta kaza yok . 107 binde 1.4 motor, sifir lastik lassa , atiker tup gecen ay takilma, baski balata bilyalar dort disk yeni degisme park sensoru vsvs koltuklarda gram leke yok 28500 e el sikistik
-
ari41 bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıFuzulli bunu yazdı
Tebrikler uçan teneke ile anlaşmışsın kardeşim, umarım kazasız belasız kullanırsın. Tavsiyem Fransız arabalarından uzak durmandır.
herkes fiyata bok atar fiyat alir fransiza laf atar yine biner .
@41 gule gule kullan kaca aldin kacta aldin araci
Hocam aracta kaza yok . 107 binde 1.4 motor, sifir lastik lassa , atiker tup gecen ay takilma, baski balata bilyalar dort disk yeni degisme park sensoru vsvs koltuklarda gram leke yok 28500 e el sikistik
biraz fazla gibime geldi ama hayırlısı güle güle kullan.
-
Hocam benim arkadaş da var aynısı dediğin gibi kart sorunu var.Geçenlerde gitti sanayi ye halletmişler kartın oturduğu sokette çıkıyor sorun orayı düzeltmişler.
-
Hocam clio'dan sonra megane'a binilmez bea :) Fransızların aq.
Bütçe ne kadar, biz alamadık ama tavsiye verelim :D Araba alırken mutlaka olumsuz yorum olur takma kafana, ilk aracım hyundai elantra'ydı, arkadaşlar son sahibi olursun demişlerdi günlerce üzgün bindim arabaya :D
-
hayırlı olsun aldıysan. sakın motor kaputunu açıp su tutma. beynini sikersin arabanın . ondan sonra sola sinyal verirsin sol cam açılır...
ne slikon yapmışlar ne metak kaplama öyle açıkta duruyor beyinleri.
uzun yıllar kullanıldıktan sonra araçta tek diri kalan kısım motor. bu avantaj olarakta düşünülebilir. ama genel olarak çok sıkıntılı bu fransız araçları ilk 4-5 sene sıfır alıp kullanıcaksın sonra bida da işin olmucak.
-
Hocam ben 1,5 yıldır 2007 1.6 Motor Tüplü Sedan Megane 2 Expression kullanıyorum ve memnunum aracımdan. Yakıt olarak iyi, çok masraf çıkarmıyor maşşaalh :)
Kart noktasında da bir sorun yaşamadım. Kartın pili olmasa da tak yerine bas marşa çalışır. Ama yedek pil bulundurman faydalı tabi.
-
Bende biraz kullandım megan kartlı sistemin bir sıkıntısını görmedim. Güzel temiz arabadır hem geniş hemde az yakar. Bende 2007 model Astra aldım. Almak isteyen olursa şiddetle tavsiye ederim H kasaları :)
-
Abi çok değil mi yav o fiyat? , 30 bine 2011 1.5dci clio aldık 68binde
-
Kayınpederimde 5 yıldır aynı arabanın 2011 modeli var. Ne kartından ne başka bir şeyinden sorun çıkarmadı. Sadece bakıma götürdü.
Anlaştığın fiyatta km ye göre gayet iyi. Araç temizse tereddüt etmene gerek yok.
-
baristbt bunu yazdı
Abi çok değil mi yav o fiyat? , 30 bine 2011 1.5dci clio aldık 68binde
clio ile megan arasında fiyat farkı var. aynı statüde değiller.