2007 Yılında ABD"De 10 İşçi Çok Aranıyor
-
oranın ekonomisine göre taban fiyat bunlar burda max 1 milyar al ordada 3 milyar al yine aynı hesap adamın bi yerinden aynı kanı çekiyorlar.
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------9 - İnşaat işçisi (Ortalama yıllık maaşı 40 bin 658 dolar)
oha:| Eyi para abi:S ilk başta aylık sandım hasittir dedimde yıllıkta iyi para yane..
-----------------------------
la bi sittir .. yakında telefon konuşmamızı koyacam .. -
bizim amele gitsin oraya :)
-
Hacilar selam.
tamam oradan burasi biraz enteresan gorune bilir ama sunu soylemek istiyorum. konuyu hic bilmeden yani buradan olan birinden duymadan burada yasamadan bu yorumlar bekde akilci degil hiii ne yapalaim derseniz buradan bana sorabilirsiniz cevaplarim bence USA yada afrika ile sorularinizi adam akilli cevaplarim litfen bos bos yorumlar yapmayalim belkide birileri yeni bir hayat yeni bir dunya diyebilir..
kalin saglicakca MURIT MURITI TBT DE BULUR
-
zorla uye bu istatistikleri kim yayinladi? Herhangi bi kaynak var mi? Maaslar vergilerden oncemi yoksa sonra mi? Sende bilirsin calisiyosan amerikada federal , eyalet ve sehir vergisi var...
Eger amerikaya gelirseniz elinizde mutlaka bi mesleginiz olmasi gerekir yoksa isiniz zor..Burda el emegi ile yapilan isler cok degerlidir..Misal Turkiyede oto kaporta isi yaparsin atiyorum ayda 2000-2500YTL kazanirsin..Burada genelde saatli oldugu icin paranin beline vurabilirsin..(Ekstra is alarak da)
-
herşey iyi hoş lakin amerikan ekonomisi göçmek üzere
çürümüş bir ekonomi çarkına girmek ne derece akıllıca?