[2008]Osmanlı Cumhuriyeti Camrip
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------
arogtan kötümü?
-----------------------------hö
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
Meraclitus bunu yazdı:
arogtan kötümü?
arogtan kotumu arkadas hangi gezegende nasil bi film kulturuyle yasiyorsın arog a kotu dicek olan kesin ya kor ve sagirdir filmin kalitesinin vede espirilerin inceligini anlamamis olmalidir yada tam bi gerzektir baska bir lafim yok a.q arog dan kotumuymus .. sen hayatinda turkilerin yaptigi yaratici vede yenilikci baska bi film gordun mu .. turk film komedi tarihi icerisinde..
-----------------------------filme dün 4 arkadaş gittik salonda ne kahkaha atarak gülen vardı neden film bittikten sonra süper olmuş diyen.Gora arogtan bin kat daha iyidi. arogta sadece 3 sahneya gülümsedim.hep gülmeyi bekledik ama yok çıkmıyor işte.film bitti berbat bi bitiş.salondan biri güzel olmuş demedi.yada ben espriden anlamıyorum.ama gerçekten güzel değildi.ikidebir ''yalan söylüyorsun'' demesi bi yerden sonra baydı. yok hoca bi daha düşündüm harbi güzel değildi
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------ZeroCooL` bunu yazdı:
Meraclitus bunu yazdı:
arogtan kötümü?
arogtan kotumu arkadas hangi gezegende nasil bi film kulturuyle yasiyorsın arog a kotu dicek olan kesin ya kor ve sagirdir filmin kalitesinin vede espirilerin inceligini anlamamis olmalidir yada tam bi gerzektir baska bir lafim yok a.q arog dan kotumuymus .. sen hayatinda turkilerin yaptigi yaratici vede yenilikci baska bi film gordun mu .. turk film komedi tarihi icerisinde..
-----------------------------insanların zevkleri senin zevkine uymuyor diye mi gerzek diyorsun? gerizekalı !.
paralel evrende 10dk geçmişmiş.HA HA HA. gül sen bunlara..
Sen bi komedi filminden ne bekliyon senin kişilik sorunlarini mi dile geitrsin istiyon ha a.q anca bos bos ukalalık yaparsiniz ayrica senle daha detaylı konusmak isterim kim geri zekali oı zaman gorursun a.q labunyasi sana kişisel zevkleri o zaman yasatirim ben hödük.. -
bizim milet alışmış küfretsin güleyim bu film de küfür yoktu ya o yüzden beğnmemişlerdir ...
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
Meraclitus bunu yazdı:
arogtan kötümü?
-----------------------------Hoca daha filme gitmedm beğeneceğimi umuyorum fakat filme kötü diyecek adam şöyledir böyledir ayıp a.q Zevk işidir bu..Sen beğenirsin adam beğenmez.Başkalarının fikirlerine saygı duymak lazım..
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
attackatak bunu yazdı:
Meraclitus bunu yazdı:
arogtan kötümü?
-----------------------------insanların zevkleri senin zevkine uymuyor diye mi gerzek diyorsun? gerizekalı !.
Sen bi komedi filminden ne bekliyon senin kişilik sorunlarini mi dile geitrsin istiyon ha a.q anca bos bos ukalalık yaparsiniz ayrica senle daha detaylı konusmak isterim kim geri zekali oı zaman gorursun a.q labunyasi sana kişisel zevkleri o zaman yasatirim ben hödük..
-----------------------------lan ben komedi filminden komedi bekliorm ve aradığımı arog da bulamadım.bundan sanane amk.zevk benim değil mi dalyarak.
ha ha ha.klavye delikanlısına bak lan !! gel amk gel gelmezsen de resmini gönder uzaktan suratına attırayım.
velede bak lan bayram bayram insana ağzını bozduruo. lavuk.
-
attackatak bunu yazdı:
ZeroCooL` bunu yazdı:
attackatak bunu yazdı:
Meraclitus bunu yazdı:
arogtan kötümü?
Sen bi komedi filminden ne bekliyon senin kişilik sorunlarini mi dile geitrsin istiyon ha a.q anca bos bos ukalalık yaparsiniz ayrica senle daha detaylı konusmak isterim kim geri zekali oı zaman gorursun a.q labunyasi sana kişisel zevkleri o zaman yasatirim ben hödük..
-----------------------------lan ben komedi filminden komedi bekliorm ve aradığımı arog da bulamadım.bundan sanane amk.zevk benim değil mi dalyarak.
ha ha ha.klavye delikanlısına bak lan !! gel amk gel gelmezsen de resmini gönder uzaktan suratına attırayım.
velede bak lan bayram bayram insana ağzını bozduruo. lavuk.
e iste ben de ne dedim sana zevkine gore bi ayar veririrm sen kafanı yorma daha fazla detaya girmicem senin bu avukatlık sebebinin vede zukum zukum yazdiklarin yuzunden sinirlerimi deprestirmicem labunya. -
ZeroCooL` bunu yazdı:
e iste ben de ne dedim sana zevkine gore bi ayar veririrm ben kafanı yorma daha fazla detaa girmicem senin bu abukatlık sebinin vede zukum zukum yazdiklarin yuzunden sinirlerimi deprestirmicem labunya.
-----------------------------lol..
komik insan seni ;)
-
attackatak bunu yazdı:
e iste ben de ne dedim sana zevkine gore bi ayar veririrm ben kafanı yorma daha fazla detaa girmicem senin bu abukatlık sebinin vede zukum zukum yazdiklarin yuzunden sinirlerimi deprestirmicem labunya.
-----------------------------lol..
komik insan seni ;)
-----------------------------ulan bos adam dan baska bisi degilsin sana ne yazsam bos a.q sen git zevklerini vede renklerini dusun .. :)
-
ne biçim yorum yapıyorsunuz bence filmiin warez e konması bile yanlış güzel bir filimdi devamı ( benzerleri )
gelmelidir filimden anlamayan recep ivedik e gülebilen insanlara niye bakıyorsunuz onlar filimde aksiyon yada küfür sahnesi yoksa ileriiye alıyor filime mi bakıo