2009 Öss Soru & Cevapları
-
Bakmadım ama sonuçlarıda merak etmiyorum :D Eğlence olsun diye girdim. Bakmıcam cevaplara , baktıramazlar... :D
-
cevap anahtarına biraz baktım ve şu anda yemin ederim eksi çekmekten korkuyorum..:( (taraa yedik.)
-
kaç yanlış bir doğruyu götürüyodu yaa :D walla yoğunlaştım sorulara htrlayamadım bunu :D
-
Mat-2 kısmı ilginçti :/
-
arkadaslar merhaba bence bu konu sabıtlesn baslıgı acısından yenı konu acmak ıstemedıgım ıcın buraya yazıyorum.
ben yerel yönetimleri merak edıyorum.sözel ögrencisiyim bu bolume gırmek ıcın 0,3 lu puanımamı 0,8 lı puanımamı bakıcam ?
yerel yönetimler söz. 1 puanıyla alıyor.
-
amk şerefsizleri, son 25 yılın en zor sınavıydı bu.hatta saçma sınavıydı.ed sos ta 28 in altına düşmeyen ben 3 boş bıraktım a.q laleler
-
Darkroasted bunu yazdı:
-----------------------------
amk şerefsizleri, son 25 yılın en zor sınavıydı bu.hatta saçma sınavıydı.ed sos ta 28 in altına düşmeyen ben 3 boş bıraktım a.q laleler
-----------------------------benim de 2 yanlış çıktı amk tanrısal anlatımı sikeyim
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar merhaba bence bu konu sabıtlesn baslıgı acısından yenı konu acmak ıstemedıgım ıcın buraya yazıyorum.
ben yerel yönetimleri merak edıyorum.sözel ögrencisiyim bu bolume gırmek ıcın 0,3 lu puanımamı 0,8 lı puanımamı bakıcam ?
yerel yönetimler söz. 1 puanıyla alıyor.
-----------------------------
söz1le girecen 2saenelikde napacan ya onda iş yokki.yinede sen bilirsin 0.3le çarpılıyo -
mat1 eiyiki çalışmamışım:)sözelden kasmışlar özellikle edb zor geldi bana
-
mat2de sözel sorusu gibi soru sormuşlar öh amk dedim.sonuçlarada bakmicam si.erim böle işi ben yaaa.içelimmm;)