2009 Öss Yeleştirmeler Ne Zaman Açıklanır Kayıtlar Ne Zaman Başlar?
-
Daha önceden açılmış konu ise k.bakmayın. Tarih hakkında bilgisi olan var ise kesin tarih çok işime yaricak.şimdiden teşekkürler.
-
bu ayın 15'i ya da 16'sı diye tahminler geliyor ama resmi bir açıklama yok henüz (ben öyle biliyorum en azından) , ben de meraktayım.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..
^^UP^^ -
bi arkadaş 15 i demişti :)
-
ağustosun ikinci haftası açıklanır
-
Açıklansada bi rahatlasak ya, insan hem tırsıyo hem meraktan geberiyor :)
-
15 i gibi açıklanır. Kayıt tarihleri ise üniversitelere göre değişir. Mutlaka kayıt yerlerini öğrenin. Mesela Afyonun bir ilçesinde bölüm kazansanız mutlaka merkez kampüste yapıyorlar kaydı. O gibi enteresan şeyler var. bunlara dikkat edin:
-
15 ağustos
-
yavaş yavaş öldürmenin en güzel yolu, eğer gerçekten iyi bir puan yapamadıysanız,
diken üstündesiniz demektir. Şayet, ÖSS'ye girmek ayrı dert Tercih yapmak daha bir dert
tercihin sonucunu beklemek ise hemen altta kazık olduğunu bile bile koltuğa oturmaktır
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------yavaş yavaş öldürmenin en güzel yolu, eğer gerçekten iyi bir puan yapamadıysanız,
diken üstündesiniz demektir. Şayet, ÖSS'ye girmek ayrı dert Tercih yapmak daha bir dert
tercihin sonucunu beklemek ise hemen altta kazık olduğunu bile bile koltuğa oturmaktır
-----------------------------Evet hocam ya. Keske soylesede bitse bu cile.
Yarim bini zaten 0 cekenler olsa digerlerini 1 gunde hesaplarlar nie 5-10 gun bekletiyolar :D
-
Arkadaşlar ÖSYM'nin 2.ek yerleştirme tarihi ile AOF'un mazeretli tarihlerini bilen varsa yazabilir mi ?
AOF'a Hatalı tercih verdim malesef... Ek tercihle düzeltilebileceğini duydum..
-
15-20 ağustos arasında diye biliyorum rehber hocalarımız söylediğine göre