2009 Yapımı Kaliteli Film Tavsiyeleriniz Nelerdir ?
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------
tabi ki Public Enemies ..
-----------------------------aklıma getirdiğin iyi oldu çekeyim netten hemen
-
Christian Bale abimizin devlestirdigi Terminator Salvation'i kesinlikle oneririm.
-
Eskidir ama Scant of A Women, Eternal Sunshine of Spotless Mind, Begotten(Fena bir bilinç altı filmidir), Scarface, Requiem for a Dream güzel seçmelerdir. Yenilere bakarsak:
- Mozart and the Whale
- Girdap
- Ben efsaneyim
güzel filmlerdir. Aklıma gelirse yazarım. -
Knowing
çok güzel film ;)
-
Ghost of girlfriends past..."eski sevgililerim" olarak da vizyona girdi...
"Jennifer Garner ın 'romantik komedileri' ne zaman kötü olmuş ki",düşünceme güvenerek girdim ve bu tez bir kez daha güçlendi şahsımca :P (:
-
drexler bunu yazdı:
"v for vendetta" ve "wanted" bu ikisini izledim de diğer filmleri araştıracağım tşk arkadaşlar kalıtelı fılmler bulmak bugünşerde çok zorlaştı alayı fıss tşk yorumlar için ilave etmek isteyen varsa zevkle dinleyebilirim
-----------------------------Başlıkta 2009 yazıyor ama kendi yadıkların bile 2005 ve 2008 =)
-
Terminator Salvation + Angels & Demons (Tom Hanks) ...
-
Türk filmi: O ÇOCUKLARI Komedi-dram istersen AŞK TUTULMASI on numara bir filmler
Yabancı filmlerde yeni indirdim ve izledim " 12-Raunt " diye aksiyon çok hareketli bir film tavsyemdir.
Biraz güleceğim biraz ağzım laf yapsın konuşma stilim değişsin falan diyorsan sana Türk sinemasının medarı iftarı bir film söylüyorum
ÇİÇEK ABBAS
Ben türk sinema tarihinde böyle bir filmin benzerine daha rastlamadım.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------drexler bunu yazdı:
"v for vendetta" ve "wanted" bu ikisini izledim de diğer filmleri araştıracağım tşk arkadaşlar kalıtelı fılmler bulmak bugünşerde çok zorlaştı alayı fıss tşk yorumlar için ilave etmek isteyen varsa zevkle dinleyebilirim
-----------------------------Başlıkta 2009 yazıyor ama kendi yadıkların bile 2005 ve 2008 =)
-----------------------------pardon da kardeş arki yazmış ben de diyorum kı ızledım tşk 2005 fılmı yazmışta ben ne edeyım yorumlar için de tşk ...
-
KOrku =Dogmamis
Komedi = hapishane muhabbeti