200TL'ye Kadar Dijital Fotoğraf Makine Önerisi
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdı
yuğarı
Tavsiye ettiğimi beğenmedin mi?
Bence gayey güzel bir makine. Senin limitinede uygun...
karra kıldım başka cihaz önerilmezse bu hocam
-
GoldenBoy bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdı
yuğarı
spider'ın tavsiye ettiği makine de çok güzel.ama yüzde 50 pahalı. bütçeni ayarlayabilirsen tercih edebilirsin bence
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdı
yuğarı
spider'ın tavsiye ettiği makine de çok güzel.ama yüzde 50 pahalı. bütçeni ayarlayabilirsen tercih edebilirsin bence
hocam fiyat beni bayağı aşyr. aslnda biraz daha sabretsem bu fiyat çok hafif. lakin ödemeler olunca ve acil lazım olnca 20tl bile lazım olblyr
-
haftasonu %30 indirim vardı.belki bu hafta da olur.bence acele etme vatanı bekle.
-
xxspiderxx bunu yazdı
haftasonu %30 indirim vardı.belki bu hafta da olur.bence acele etme vatanı bekle.
araştrdmda met edylr guzel cihazmış. aynn hocam acele etmyym birazdaha dişimi sıkaymda fırsat ürününe denk gelrz belki
-
Hocam durumunu iyi anlıyorum.. 200 tl den aşağı 0 makine bulman zor..
Benim sana tavsiyem bu kredi kartın falan warsa 24 tl taksit yapıyorlar teknosada.. bunu beğenmezsen alışveriş merkezlerine falan git teknosada bakın araştırma yap. teknosadaki temsilciler çok kibar müşteriye detaylı anlatım yapıyorlar.
http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_fotograf_makinesi/873/135175746/samsung_es91_siyah_dijital_fotograf_makinesi -
Bico bunu yazdı
Benim sana tavsiyem bu kredi kartın falan warsa 24 tl taksit yapıyorlar teknosada.. bunu beğenmezsen alışveriş merkezlerine falan git teknosada bakın araştırma yap. teknosadaki temsilciler çok kibar müşteriye detaylı anlatım yapıyorlar.
http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_fotograf_makinesi/873/135175746/samsung_es91_siyah_dijital_fotograf_makinesigüzel cihaza benziyor. araştırma yapmam lazım bunun hakkında. teknosa var hemen yolumun üstü. sen nediyorsun hocam bu cihaz hakkında.?
-
-
-
GoldenBoy bunu yazdıBico bunu yazdı
http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_fotograf_makinesi/873/135175746/samsung_es91_siyah_dijital_fotograf_makinesigüzel cihaza benziyor. araştırma yapmam lazım bunun hakkında. teknosa var hemen yolumun üstü. sen nediyorsun hocam bu cihaz hakkında.?
Samsung makineleri herzaman hoşuma gitmiştir sebebi ne bilmiyorum:) makinenin 14.2m megapiksel kamerası war ha işini görürmü bilmem bence senin işini görebilecek bi makine diye tahmin ediyorum.Canon tavsiye etmiş bir mürit kardeşimiz şimdi özelliklerine baktımda 16 megapiksel kamerası war makineler arasındada 20 lira fark var hangisini alayım dersen. canonun makineleri daha iyidir görüntü kalitesi açısındanda bakarsan canon önde marka değeri de var karar yine senin hocam ama birazdaha araştırıp öyle karar ver derim.. Sağlıcakla kalman dileğiyle(;