2010 Antivirüsleri Hakkında Düşünceleriniz
-
sizce en iyi hangisi ve neden , artıları ne eksileri ne
-
avira.
-
comodo bencesi her halttan haberin oluyor abi kısa ve öz sistemde hangi exeler çok çalışıyor ağda neler oluyor hangi program ne halt yiyor en sevdiğimde virüsü tanımasa bile sistemde yapılan her değişime senn onay vermen onaylamadıkça hepsi karantinada
-
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------
avira.
----------------------------- -
nod, ama avira hizli oldugu icin onu kuruyorum
-
nedense kaspersky kullanmadıım zaman uyurken yorganım acılmıs ve kıçım acıkta kalmıs gibi hissediyorum. Sandbox'la entegre olması,her uygulama için kural koyması ve firewall'unun aviranın eline vermesi dolayısıyla yine tercihim kaspersky. Aviranın zararlı yakalama oranı daha yüksek evet.
-
Kaspersky : Zamanında kullandığım antivirus, hız ve performans açısından iyidir ama keyleri karalisteye düştüğü için bıraktım
Avira : Diğer antiviruslere göre bi kaç eksiği var ama performans ve hız açısından en iyisi budur
Avast : Sağlam ama hantal yapıyor bilgisayarı
Norton : En son kullandığım kastırmıştı bilgisayarı şimdi ne durumda bilmiyorum
ESET NOD32 : Hız açısından iyidir ama güvenli değil süs gibi aşağıda durmasını istiyorsan bunu kullan
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
ESET NOD32 : Hız açısından iyidir ama güvenli değil süs gibi aşağıda durmasını istiyorsan bunu kullan
en dandik virüs bile eset i engelliyor :| ki bende orjinal lisans vardı -
ikarus hepsinin eline verir sonrada avira ve norton
-
esed nod32 virüsü buluyor ama silemiyor. ne güzel demi:)
-
en iyi virüs bulup silen kaspersky dır fakat bilgisayarı şavaşlatır ve performansını düşürür en standardı nod32 dir nod32 yi tavsiye ederim