2010 Pmyo Sınavı
-
Arkadaşlar tahribattan polis meslek yüksek okulu sınavına girenler varmı ve durumlar nasıl.. Valla alt devrelerimiz gelirse seviniriz polis okulunun güzelliğinden biriside alt devrelerin gelmesi ve komiser ve sıralı amirlerin onlarla ilgilenirken bizim üstümüze az gelmeleri :D
-
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar tahribattan polis meslek yüksek okulu sınavına girenler varmı ve durumlar nasıl.. Valla alt devrelerimiz gelirse seviniriz polis okulunun güzelliğinden biriside alt devrelerin gelmesi ve komiser ve sıralı amirlerin onlarla ilgilenirken bizim üstümüze az gelmeleri :D
-----------------------------ben girdim ama pek umutlu değilim bildiğim soruları heyecan ve zaman yüzünden yanlış yaptım. seneye deneyeceğiz heralde şansımızı ama bellide olmaz kıl payı kazanabilirimde yedekten girebilirimde bilmiyorum
-
lanet sinava basvuramadim ne sacma bagli bulundugun ssehhirdeki pmyo dan yapiosun basvuruyu :( gidemedim eeregliye icimde ukte kaldi ha
-
80-85 net hocam yedekden belki gelebilir. hangi pmyo dasın.
-
Bitlis pmyodayım (:
-
polislik senin neyine :D
-
len amele naber :D uzun zaman oldu görüşmeyeli.. Bu arada kestaneni çizerim :D
-
Hocalar Şu işi bana bi baştan anlatırmısınız naapmam lazım ne gibi mezuuniyet belgeleri gerekli nerden ne yapacam ? :S ana okulundan itibaren baslatın anlatmaya :P
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar Şu işi bana bi baştan anlatırmısınız naapmam lazım ne gibi mezuuniyet belgeleri gerekli nerden ne yapacam ? :S ana okulundan itibaren baslatın anlatmaya :P
-----------------------------seneye basvurmak içinmi yoksa bu sene girdin kayıt yaptırmak için mi ? -
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
-----------------------------Bitlis pmyodayım (:
-----------------------------bu sene kardeşim mezun oldu ordan ilk mezunları bitlispmyo nun adı oğuz.
-
Görsem bilirim fakat adından hatırlayamadım (: