2010‘Un Topkapı‘Sında Avrupa‘Nın Ortayerinde....
-
Bugün paso almaya gittim. yok böyle bir eziyet. Gece 5'de kuyruktaydım. Gene de 130 kişi bekledim. Memurlar 8:30'da işbaşı yaptı. 12:30 gibi alabildim. Yağmur, kuyruk kavgası, yorgunluk vs..tek kelimeyle rezalet. Ben ettim siz etmeyin. İnternetten başvurun.
-
Öğrenci kimliğimiz bizi öğrenci yapmaya yetsin kampanyasına bir imza da sen at :P Hocam dediğin gibi alsan ayrı dert, almasan ayrı dert. Derler ya iki ocu b*klu değnek.
-
o da bişi mi 2009 yılında ehliyet almaya gittim saat 5 de kuyruğa girdim 8 de memurlar geldi saat 17 de ehliyetimi ancak alabilmiştim , allah kimseyi devlet kapısına düşürmesin bilader
-
gereksiz bürokrasi işte. Sırf mali müşavirler, yeminliler, vergi memurları boş oturmasın diye çeşili iş uyduruyorlar. Araba alıyorum vergi dairesine bildiriyorum. Nakliyeci veya lojistikle de alakam yok. Noter'e o kadar para bayılıyoruz neden onlar bildirmiyorlar.? Bir de sıra bekliyorum
-
kahrolsun siyonizm kahrolsun abd emperyalizmi
-
kardeşş sen çok yanlış gelmişsin. şimdi buradan sağa dö....
degree bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
degree bunu yazdı:
----------------------------
Sana ne içirdiler allah aşkına ya.. -
degree bunu yazdı:
-----------------------------:D Pasoların kardeşliği.
-
degree bunu yazdı:
Devrimci Muridimiz. Arzular şelale.. -
bu herkesin mallığı kardeş tüm yaşlılar büyükler dahil her boku son güne bırakırsan boyle olur..Belediye 8 aydır götünü yırtıyor her otobüste eşşek kadar afiş vardı..ben gittim anneanneminkini ve benimkini çıkarttırdım 5dk. fazla sürmedi.bırakmasınlar her boku son güne hem çekerler hem çektirirler..Okumayı öğrenmek şart..aman banane diyip geçmekle olmuyor malesef..Orası istanbul bazı şeyleri düşünmek lazım
-
devlet işleri işte orospuluk afedersin.