2011 - YGS Sınav Giriş Yerleri Açıklandı !
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
şifre yanlıs diyor :@
-----------------------------hacı harflerin hepsi büyük yazılacak
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Hassiktir! Bende bu yıl girecektim şifreyi unuttum ne poh yiycem?? Napıyoruz bu durumda arkadaşlar?
-----------------------------hacı orda şifremi unuttum var bilgiler istiyo bir dene...
Yav daha önceden belirlediğin güvenlik sorusu diye ilkokuldaki en iyi arkadaşının ismini yaz diyor şuan beyin amcıklaması geçiriyorum hacı onuda hatırlamıyoruım.! Kayıt yaptırdığımız okuldan öğrenme imkanımız var mı?
-----------------------------Böyle seyler var hocam..
GÜNCELLEME: Adayların Dikkatine;
Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine giderek yeni şifrenizi talep edebilirsiniz.-----------------------------
Eyvallah.. Yoksa Türkiyedeki bütün isimleri güvenlik sorusuna yazmak zorunda kalacaktım :)
-
Kurtcebe bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Hassiktir! Bende bu yıl girecektim şifreyi unuttum ne poh yiycem?? Napıyoruz bu durumda arkadaşlar?
-----------------------------hacı orda şifremi unuttum var bilgiler istiyo bir dene...
Yav daha önceden belirlediğin güvenlik sorusu diye ilkokuldaki en iyi arkadaşının ismini yaz diyor şuan beyin amcıklaması geçiriyorum hacı onuda hatırlamıyoruım.! Kayıt yaptırdığımız okuldan öğrenme imkanımız var mı?
-----------------------------Böyle seyler var hocam..
GÜNCELLEME: Adayların Dikkatine;
Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine giderek yeni şifrenizi talep edebilirsiniz.
Eyvallah.. Yoksa Türkiyedeki bütün isimleri güvenlik sorusuna yazmak zorunda kalacaktım :)
-----------------------------aslında böyle sorular iin bi isim belirleyecen hep aynısını yazacan :):):)
-

hadi hayırlısı :D
-
vay ais'e ssl destegi gelmis :)
SINAVA GİRECEĞİ Merkez : ADANA/KOZAN Bina : 50.YIL ANADOLU LİSESİ ŞEVKİYE MH. BAHADIR S.KOZAN KOZAN Salon : 3.KAT 16 NOLU SINIF -
SINAVA GİRECEĞİ Merkez : İSTANBUL Bina : MECİDİYEKÖY LİSESİ ESKİ OSMANLI SOK NO:50 MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY/ŞİŞLİ Salon : ANA BİNA KANTİN KAT D-1 -
Ardahan Lisesi :|
Şansıma tükürüyim. öyle bi rengi varki. ışığıda düzgün almıyo loş bi yer. baştan içimi karartacaklar :D en baştan dedim inşallah orası çıkmaz. ya üni çıksın ya öğretmen lisesi, kız meslek lisesi falan diye ama
-
SINAVA GİRİŞ BELGESİ
2011 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)
T.C. Kimlik No : Adı, Soyadı : SINAVA GİRECEĞİ Merkez : BURSA/MERKEZ Bina : ÖZEL TUNÇSİPER ANADOLU LİSESİ GÜMÜŞTEPE YOLU ÜZERİ BURSA BEŞEVLER/NİLÜFER Salon : 1. KAT 6 NOLU DERSHANE -
Karaman Anadolu Ogretmen Lisesi :)
-
sınıf arkadaşım kendi okulumuzda giriyomuş sınava mümkün mü acaba böyle bişey :D
sırasına kopya yazsa nasıl olur :D
suçlu durumuna düşer mi ?