2011 DGS Açıklandı
-
aöbp mezun durumda gözükmediğim için 30 olarak alınmış sanıyorum.. mezun görünmememdeki nedende stajımın kalması sadece.. geçen senede şartlı kayıt adı altında bi yazı geçilmiş ve tek dersi kalanlar yada stajı kalanlar kazanmaları durumunda kayıt yaptırabiliyorlardı.. bu durumda aöbp 60 civarı gelmiş olsaydı bi yere girebilirdim.. aöbp me itiraz etsem yeniden hesaplanması şeklinde bi faydası dokunurmu ??
-
arkadaşlar aobp nin Yüzde kaç etkisi var toplam puan hesaplanırken
-
2 Senelik Elektronik Haberleşme için 257 puan nasıl?
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
2 Senelik Elektronik Haberleşme için 257 puan nasıl?
-----------------------------elektrik elektronik müh falan ancak özele yeter. diğerlerini bilmiyorum
-
Free_Mans bunu yazdı:
What's your depertmant? which'll you select depertmant?
-----------------------------elektrik bölümü mezunuyum
elektrik elektronik mühendisliği için gidiyorum ama daha seçmedim otomasyon mühendisliğinide düşünüyorum
bilgisayar müh.
psikoloji
elektrik elektronik müh.
otomasyon müh.
eczacılık
v.b
bak işte netten ben sliven şehrine gideceğim
-
Benim arkadaş Elektronik Haberleşme mezunu.
Hangi bölümlere geçiş yapabiliyor müridler?
-
dgs söz puan 232 sıralama 13bin küsürlerde ilahiyatlara gidilebilirmi :|
-
Buradan bakabilirsiniz. geçen senenin taban puanları. fikir sahibi olursunuz yeni klavuz açıklanana kadar.
http://hotfile.com/dl/126244880/3af5f11/2011-dgskilavuz-3052011.pdf.html
-
dgs yi kazanınca gidilen okulda 1. sınıftan mı başlanıyor beyler bilgisi olan var mı ? yoksa hazırlık intibak , 3 ,4 mü
-
Lathedarkman bunu yazdı:
dgs yi kazanınca gidilen okulda 1. sınıftan mı başlanıyor beyler bilgisi olan var mı ? yoksa hazırlık intibak , 3 ,4 mü
-----------------------------yönetmelik değişti eskiden hazrlıktan okuyup 3 den başlıyordu ama artık 1 den başlanıyor sanırım yönetmelik yeni değişti.