2011 Kanada Fok Katliamı Başladı!!!
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
hayvanlara şok versinler bayıltsınlar kardeşim sonra öldürsünler illa yapacaklarsa, böyle mi öldürülür...
-----------------------------Mantıklı.
En cok can cekısen fog a cok acıdım ve kacanlar varya.Oleceklerını anlıyorlarda can havliyle kacıyorlar ya,Yazık :S
-
Vala ben açıkcası kurban bayramından bile rahatsızlık duyarım. (yanlış anlaışmasın dini yönünden değil) Kurban bayramı geldimi içim cız eder o kadar boş o kadar cehalet içinde vatandaş var ki. Resmen eziyet. Yani bundan daha kötü hayvan zulmüne ülkemizdede karşı karşıya geldim bir köpeğe karşı.....
Dünyanın pek çok yerinde maalesef bunlar yapılıyor. Boğa güreşleriyle, balina ve fok katliamlarını kimse görmüyor. yazık gerçekten.
Spor için hayvan öldürülmez kanımca insan öldürmekten ne farkı var?
Çin, Hindistan ve arap ülkeleri ve avrupada bu zülmün gerçekleştiği milletler kadar nefret ettiğim başka birşey yok :@
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Böylemi öldürülür...Yazık lan
-----------------------------cidden ya. bari doru düzgün öldürün :/
-
birileri onları öldürenleri yakalayıp kafasına vura vura öldürse. Insanı öldüren katliam yapıyor diyorlar hayvanı öldüren para kazanmak için yapıyor diyorlar. Inşallah o işi yapanlar aynı şekilde öldürülürler.
-
vahşi hayatın içine ediyorlar . bütün denge bozuluyor . fok sayısı azalınca o bölgede yaşayan bütün hayvanların sayısı azalacak . açlıktan ölecekler.
kürk giyen bütün kadınların bi tarafına girsin bu foklar
-
Her yıl aynı hikaye aynı katliam...
Kanada hükümeti bu konu hakkında hiçbi bok yapmamakla birlikte avlanması konusunda izin veriyor.
Olay Türkiyede yaşansa dünya ayağa kalkar. Tamamen kozmetik parfüm vs. kadınlara yönelik ürünlerde kullanılıyor bu hayvanlar.. Yazık
-
yazık yaaa vicdansızlar....
-
onları yapanların analarına katliam yapmak gerek!
-
Bu yavşaklara o ucu çivili sopaları sokaca göte ozaman sıçtıkça fokları hatırlar piçler
-
Bu adamları toplayacan tamammı sonra bunların çocuklarını da karşıya bağlayacan adamları bir yere çocukları bir yere sonra karşılarında o sopalarla dövecen derilerini yüzecen. Varsayım tabi.