2011 Şahin
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------bu arabalar tekrar pıyasaya cıkarsakı hala varlar butun pıyasa allak bullak olur dusunsene sahınde yada doganda 6 airbag abs esp asr vs fln dize motor yada daha guclu az yakan bır motor merdecesı sollamazsa kırın kafamı :D:D:D
-----------------------------sapına kadar katılıyorum hocam . Dizel 3.0 motor koyarlarsa hiç şaşırmam :P :D:D
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------bu arabalar tekrar pıyasaya cıkarsakı hala varlar butun pıyasa allak bullak olur dusunsene sahınde yada doganda 6 airbag abs esp asr vs fln dize motor yada daha guclu az yakan bır motor merdecesı sollamazsa kırın kafamı :D:D:D
-----------------------------sapına kadar katılıyorum hocam . Dizel 3.0 motor koyarlarsa hiç şaşırmam :P :D:D
-----------------------------şahın bu hocam kesın yaparlar:D
-
aslında bizim hafızamıza kazınan araba görüntüsü şahinmiş meğersem, çünkü görünce araba böyle olmalı diye geçiyo aklımdan, diğerleri benzeri gibi.
mesela küçükken araba çiz deyince hemen murat131 yada şahini çizerdik. küçüklükten beri onu bilmişiz :D
-
memleketimin apaçilerinin bi bildiği varmış meğer. hep şahine binmekte :D
-
yan sanayi parça satarız ne üzülüyonuz :D
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
yan sanayi parça satarız ne üzülüyonuz :D
-----------------------------O da bir sektör... Da Etiopyaya satcaz bide... Para vermezler...
-
Yeni modellerde airbag filan var mı yoksa yine teneke tarzına devam mı ?
-
turbo ve gereklı mod'lar eklendıgınde saahiden tam bir araç denebilir. özellikle drag ve yarı drift etkınlıklerınde ( arkadan çekişli ) . bu halde bıle yapcagını yapıyor gercı yeterınce ama vıteslerı rahatsız okadar onun dışında kullanımı gayet guzel amcamdakıyle rahat edebılıyorum .d
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------asp esp asr'i bilmemde hocam istanbul çobançeşmede dizel dogan görmüsdüm adam kaputu açmış orjinal dizel yazıyordu :D artık italyadanmı almış yoksa özelmi üretmiş bilmiyorum :D:D