2011 Yili Yaz Saati Uygulamasi Kaosu.
-
Normal de 27 Mart 2011 Pazar sabah 03.00 da 1 saat ileri alinmasi gerekirken
Hukumet 28 Mart 2011 Pazartesi sabah 03.00 da 1 saat ileri alinmasina karar verdi.
pazar sabah kalktiginizda elektronik sistemlerdeki (telefon, bilgisayar, elektronik saat vb) saatlerin otomatik olarak 1 saat ileri alinacagi icin
yerel saat ile elektronik sistemlerinizdeki saatler arasinda 1 saatlik bir fark olacaktir.
pazar gunu elektronik sistemlerde islemler yaparken bunu dikkate alin.
hatta varsa kullanicilarinizi ve arkadaslarinizi uyarin.
underzero
tahribat.com -
saol hocam. :)
-
yok artık niye böyle bi değişikliğe gitmişler açıklama var mı? bi çok kişinin vizeleri pazrtesi sabah ciddi bir kaos olacak gibi...
-
amaçları ne dikkat çekmekmi bunların
-
doğru valla. elektronik olan herşey zamanında alacak. bi de bizim sınav var onla uğraşıcam :D
en iyisi yine analog saatle -
pazar günü sınav var galiba ondan olablir.
-
Yaklaşık 1 haftadır sunucların saatini organize edeceğiz diye çabalıyoruz.
Tubitak'ın NTP'sini kullanalım, onlar Türkiye'ye uygun hazırlamışlardır sistemlerini dedik, onların olaydan haberi yokmuş. :|
Bu saçmalar saçması kararı almasından dolayı Bakanlar Kurulu'nu tebrik ediyorum. Telefon faturalarımız, kontörlerimiz, bankacılık işlemlerimiz saçmalamaz umarım.
-
Herkes ayrı bi yerden bağırıyor, sınava giren öğrenciler ve ailelerinin itirazı üzerine yapılan bir şey bunda yapacak bişey yok diye düşünüyorum sınavın tarihini değiştirsen bir sürü hengame değiştirmesen hengame
-
sınava girecek bi öğrenci olarak hiç bu açıdan düşünmemiştim.
ama nisan ayında yapılacak olan ygs sınavını öne çekerlerse olacağı budur.
ki sınav sabahı birçok kişinin geç kalacağı endişesiyle saat değiştirme işlemi bir gün ertelendi.
-
27 sinde ygs sınavı var ondan ötürü
-
Bilgisayarın tarihini 27 sine saati 2.59 a ayarladım gene 3 oldu ?