2012 1.5 110 Beygir Era Alınır Mı ??
-
KartallMehmet bunu yazdıTurkForces bunu yazdıKartallMehmet bunu yazdı
Bende aracı satıyorum linki buralara koyayım belki kafasına yatan olur :)
İyi satışlar hocam bu arada
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-emsalsiz-2015-golf-80-km-7-ileri-dsg-plusf1-707642954/detay/
hocam bişi sorcam. 48 bin tl ağır hasar kaydı sadece anlattığın gibi şoför kağısı değişiminden mi meydana geldi? sadece kapı ve onun hava yastığı?
Hocam kesinlikle öyle, sadece şöför kapısı normalde fakat fazladan geçirilmiş rapora, bildiğiniz üzere aracın perte ayrılması ve kaskodan para alabilmek için fiyatlar şişiriliyor. Kaza fotoğrafları vs mevcut zaten :)
hocam mümkünse kaza resimlerini buraya ekleyebilirmisiniz. kapı değişimi sadece ismi gibi olmuyor. kapı üstündeki tüm parçalar da değişmiştir muhtemelen. kapı segmanlarına kadar. servis işçilik fiyatı yüksektir. parçalarda iskonto yapılmamıştır büyük olasılıkla.
hatta hocam özelden kaza tarihi, ruhsat sahibi t.c. numarasını verirsen eksper raporuna ulaşmaya çalışırım. o raporda herşey tane tane yazılmıştır ;)
era taksicilerin kullandığı araçtır. tanıdık ve tanımadık bir kaç taksiciye sor derim hocam. normalde iyi araçtırlar ama kötü yanlarını veya hangi paket/modelin alınıp alınmayacağını taksiciler daha iyi bilirler.
-
cemnet bunu yazdı
:))))
neden mi gülüyorum?
Az önce sanayiden eve geldim. 1.5 era 2008 conta yaktı. Bilgilerim çok taze hocam o yüzden tek kelimeyle asla alınmaması gereken bi araba. Ben conta yaktım diye demiyorum bir çok ustanında ortak fikri. Benzini araç almanı Öneririm.
Doğdurudur hocam Piyasasına göre uygun geldi diye aslında alıp satmayı düşünüyorum.Bu araçdan taksici tanıdıkda var(lpg) 500.000 km oldu halen arabadan çok memnun.Dizel araç satıp benzinli alacak gibiyim