2012 KPSS Sonuçları Açıklandı
-
Tnrsk bunu yazdı
meslek lisesi elektrik mezunuyum 68 almışım varmı bi faydası
büyük avantajın var
-
panpalar 70 altı zor ya :(. Her yer baraj 70 istiyo.
-
heycandan elim ayağım titriyor şerefsizim :D
-
milletin cep tel osym serverinden daha donanımlı mq her sınav sonucundxa aynı muhabbet
-
Coiner bunu yazdı
66 vermişler banada ben siksen alamazdım bu puanı.
Ahuhu iyi güldüm hocam vermişler he :D ben hala bakamadım bu arada mk :/
Birde bir sorum olacak arkadaşlar ben şuan 2 yıllık yüksek okulda okumaktayım . Kpss kayıtları olduğu sırada memleketteydim ve orta öğretim sınavına kaydımı yaptıramadım lise diploması bilmem ne istediler 1000 km var sinop izmir arası sinop a gitte diploma falan yalan oldu o durum .Ön lisanstan girdim ama daha okulum bitmedi 2 yıl gecerliliği var falan diyolar puanın bu durumun ne gibi dez avantajları veya avantajları olur bi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
-
OzanEmre bunu yazdıCoiner bunu yazdı
Birde bir sorum olacak arkadaşlar ben şuan 2 yıllık yüksek okulda okumaktayım . Kpss kayıtları olduğu sırada memleketteydim ve orta öğretim sınavına kaydımı yaptıramadım lise diploması bilmem ne istediler 1000 km var sinop izmir arası sinop a gitte diploma falan yalan oldu o durum .Ön lisanstan girdim ama daha okulum bitmedi 2 yıl gecerliliği var falan diyolar puanın bu durumun ne gibi dez avantajları veya avantajları olur bi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
okuduğun için ilk yerleştirmeler yerleşemezsin hocam daha mezun değilsin sonuçta ilk yerleştirmelerde
-
KPSSP93 73,11913 Başarı Sırası 113253 Aday Sayısı 692192
-
myblackworldweb bunu yazdıOzanEmre bunu yazdıCoiner bunu yazdı
okuduğun için ilk yerleştirmeler yerleşemezsin hocam daha mezun değilsin sonuçta ilk yerleştirmelerde
Anladım zaten 64 almışım mk bi pok olmaz
-
71 almışım la.
önlisans dış ticaret mezunuyum. bi halt olur muyum ? bence olmam la, devlet amca sevmiyor beni zaten mk :/
-
KPSSP94 67,86740 Başarı Sırası 752507 Aday Sayısı 1872206 yuh :/ şimdi 2 sene sonraya mı kaldım lan ben :|
sokarım böyle işe ya.
Amd-x tarafından 23/Eki/12 13:33 tarihinde düzenlenmiştir