2012 Maya Kehaneti Yalanı
-
korkulacak bişey yok sadece amerika dünyada enerji devrimi yapacak.petrol 2.plana atılacak hatta kullanılmayacak.
2012 tarihi sembolik bir tarih.zaten enerji devrimi başladı bile.mesela meksika körfezinde batırılan BP petrol gemisiyle süreç hızlandırıldı.şu anda petrol lobileriyle enerji devrimi yapmak isteyenler arasında bir anlaşmazlık var.ırak afganistan civarı petrol ülkelerinin işgal edilmesi ve irana müdahale olası bir enerji geçişinde petrolün iptal edilmesi ve bölgenin Türkiye'ye bırakılması amaçlı olabilir...
bekleyip görecez..
-
canafar bunu yazdı:
-----------------------------
Volaris bunu yazdı:
Özet geç.
----------------------------- -
2012-marduk geliyor abi
-
tranceport bunu yazdı:
2012-marduk geliyor abi
-----------------------------sana marduk erken geldi :)
-
acikistihbarat bunu yazdı:
korkulacak bişey yok sadece amerika dünyada enerji devrimi yapacak.petrol 2.plana atılacak hatta kullanılmayacak.
2012 tarihi sembolik bir tarih.zaten enerji devrimi başladı bile.mesela meksika körfezinde batırılan BP petrol gemisiyle süreç hızlandırıldı.şu anda petrol lobileriyle enerji devrimi yapmak isteyenler arasında bir anlaşmazlık var.ırak afganistan civarı petrol ülkelerinin işgal edilmesi ve irana müdahale olası bir enerji geçişinde petrolün iptal edilmesi ve bölgenin Türkiye'ye bırakılması amaçlı olabilir...
bekleyip görecez..
-----------------------------Hocam katılmakla birlikte bir şey daha eklemek istiyorum; Meksikadaki BP olayının dışında, abd artık araplara tahammül edemiyor. abd nin Her hareketinde araplar paraları yer değiştirmekle tehdit ediyorlar. bir sebepte bu bence.
Son zamanlardaki afganistanda bulunan madenleride abdnin araplara bir tehdidi olarak görüyorum.
Mayalar bu arada c.kolomb öncesinde amerikada yerleşiklerdi değil mi? Sonuçta amerikan uşakları işte ne olacak.
-
chaigg bunu yazdı:
tranceport bunu yazdı:
2012-marduk geliyor abi
-----------------------------sana marduk erken geldi :)
----------------------------baktım gelmiyo ben onlara gidicem askjdhaksjdd-
-
kuranın bilimsel bir dayanağı yok
-
Sarper bunu yazdı:
kuranın bilimsel bir dayanağı yok
-----------------------------kuran dan bahsetmiyorki. veya anlattıkları zaten kuran a dayalı değil. aldıgım sitede islamiyet sitesinden alınmıstır yazıyodu bende bozmadım.
-
Bu ay veya geçen ayın Bilim Teknik dergisine bakarsak aynı şeylerin yazdığını görebiliriz.
Tamamıyla safsata.
-
tabi safsata çıkma ihtimalide var... tabi bu sizin beklentinizin ne olduğu 2012 yi nasıl anladığınızada bakıyor...
değişimi görmek için kör olmak gerek şuan dünya düzeninde köklü değişimin olduğunu görmek hiçde zor değil...
her denilen şeye inanmamak lazım bu 2012 içinde geçerli bu açtığınız konu içinde geçerli... dediğim gibi bakış açısı çok önemli..