2012/2013 Kyk "Başvurunuz Yok."
-
Bendede başvurunuz yok diyor, başvurmuştum
-
bendede tc no bulunamadı diyor başvurdum sokucam sistemlerine
-
evet müridler ne yapıcaz :D Geldik mi çüklere
-
yarın ilk iş arayacağım ben
-
asi27 bunu yazdı
2012-2013 ÖĞRETİM YILINDA
KURUMUMUZA DİLEKÇE EKİNDE GÖNDERMENİZ GEREKEN BELGE SORGU ALANIDIR.ÖNEMLİ NOT: 1-BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMAMIŞTIR. 2-AŞAĞIDA KENDİSİNDEN BELGE İSTENİLMEYEN ÖĞRENCİLER HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMAYACAKLARDIR. TC Kimlik Numarası: ................. Adı: ................. Soyadı: ................... Öğrenim,Burs İstek: Öğrenim/Burs Okula Giriş Yılınız: 01/09/2012 Sınıfınız: 1 Baba Adı: .......... Üniversite Adı: DÜZCE ÜNİVERSİTESİ-TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ-İMALAT MÜHENDİSLİĞİ 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında Köyleri Boşaltılanlar Belgesi << Geri bu da benim kardeşimin ki fakat bizden bu belgeyi istiyorlar....
3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında Köyleri Boşaltılanlar Belgesi
bu belgeyi nereden bulacaz....şu an istanbulda oturuyoruz...
SAĞLIK OLSUN GARDAŞ BENDE DÜZCEDE OKUDUM 2 yıllık şuan üzerine müh. okuyorum çanakkalede. düzceye alışabildin mi sıkıntı yoktur inşallah?
-
az önce aradım kyk yı tc no bulunamadı diyordu benim ekranda ama benim başvurum gözüküyormuş , anne baba ayrı olduğuna dair belge istemeleri lazımdı normalde onuda istemiyorlarmış , başvurusu gözükmeyenler falan arasın mutlaka
-
1-BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMAMIŞTIR. 2-AŞAĞIDA KENDİSİNDEN BELGE İSTENİLMEYEN ÖĞRENCİLER HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMAYACAKLARDIR.
diyor ve belge istemiyor benden
daha ne kadar beklicez amk ya parasiz kaldik S