2012'Nin Türkiye'sinde Halâ Ms İe 6.0 Kullanılıyor
-
Masaüstünde IE yok diye, Google yerine Yandex'i açında internetin olmadığını sanan abuşlar varken ve hep olacakken bu bahsettiğin zor.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Yazmayayım yazmayayım dedim ama yok.Bu ne saçma konudur arkadaş ya?Bir kimse de çıkıp demiyor ki aga bu nedir? Bi bu derdimiz kaldı insanlar niye ie 6.0 kullanıyor.Bir de eski üyesin yani.
-----------------------------Hocam yazdığın için teşekkür ederim, benim bir derdimde insanların 6.0 kullanması zira web sayfası tasarlarken her tarayıcıda aynı standartı yakalamak için çaba sarfediyorsun 6.0 için daha fazla uğraşıyorsun ek olarak başka bir şey yapacağın zaman düşünüyorsun acaba 6.0 da nasıl görünür diye sonrasında ziyaretçi grafiğine bakıyorsun ve %12 si 6.0 %20 7.0 kullanıyor el mahküm uğraşıyorsun fakat bir yerden sonra ciddi problem oluşturuyor. Evet bir derdim de bu benim insanlar niye 6.0 kullanıyor zira bu bir alışkanlık meselesi olduğu kadar bir zihniyet meselesi nitekim yurt dışı ziyaretlerde ie 9.0 aşağısı kullanıcı %2'in altında ve aşağı yukarı yurt dışı ve içi giren kişi sayısı eşit. Evet eski üyeyim ve bu konu birileri için problem.
-
tarayıcıya göre tasarım.eski nesile göre tasarımı düzenle eski tarayıcı kullananlarda o tasarım çıksın. Ayrıca bide kırmızı tablo yapıp yazı yaz eski tarayıcı kullanıyosun microsoft bile ie desteğini bu sürümde çekti yenisini şurdan indirebilirsin şöyle böyle yaz
-
tbt ye bile en fazla ie giriyor hacim siz hala millete kziyorsunuz
her hangi bir ttnet musteri hizmetlerine sor sizi nasil insanlar ariyor bi sorunu cozmek icin karsi tarafa basit bir seyi nasil anlatiyosunuz diye, alicagin cevap bu sorunun yaninda hic bir sey
-
muhabbeti kimse çakmamış. olay IE kullanmak, kullanmamak değil ie kullanıcısının ie sini güncellememesi.. EDÜT: konuyu refreshlemeden yazmışım.
-
türkiyede hala '':D'' '':)'' yapamayan adamlar var 6.0 kullanmaları normal değil mi sence ?
-
msie6 nedir ?
-
melikeduyar bunu yazdı:
-----------------------------msie6 nedir ?
-----------------------------Microsoft internet explorer
-
dur iyi hatırlattın bi netscape i yükleyeyim :D
-
melikeduyar bunu yazdı:
-----------------------------msie6 nedir ?
-----------------------------internet explorer
microsoft