2013 Den Beklentiniz Nedir
-
Piyango tabi ki, gerisi gelir
-
Tefo, koyduğun başlık ile içerik farklı anlam taşır ise, cevaplarında böyle olması çok normal. :D
Yılın konusu olmuş ya la :)
Yalnız bir kişi kendini anında farkettirdi bana :) cevabını vermeden önce "Başlığa istinaden:" diyerek gerisini getiren, daha sonrada içeriği adına cevabını veren izzmarit helal olsun valla, taktir ettim seni.
Edit:
Lan hala gülüyorum, çok ciddiyim yılın konusu yapın bunu. uhauhahuauhauh cevaplara bak ya :D:D:D:D
coLin tarafından 11/Ara/12 08:06 tarihinde düzenlenmiştir -
coLin bunu yazdı
Tefo, koyduğun başlık ile içerik farklı anlam taşır ise, cevaplarında böyle olması çok normal. :D
Yalnız bir kişi kendini anında farkettirdi bana :) cevabını vermeden önce "Başlığa istinaden:" diyerek gerisini getiren, daha sonrada içeriği adına cevabını veren izzmarit helal olsun valla, taktir ettim seni.
Edit:
Lan hala gülüyorum, çok ciddiyim yılın konusu yapın bunu. uhauhahuauhauh cevaplara bak ya :D:D:D:D
Eheh ((: yanıtlar ne güzel ama, aşk hayatlarına kadar dökülmüş herkes ((:
-
izzmarit bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Edit:
Eheh ((: yanıtlar ne güzel ama, aşk hayatlarına kadar dökülmüş herkes ((:
Sizin şimdiden 2013 ünüzü kutluyorum aslinda :)
-
kill the him
-
2013 çü Göricikmiyiz Aceba... :(
Görürsek Star Trek Elbette Hitim.. İronMan Seriside Hitlerim Arasında.
2013 te Bir Daha Kodese Girmemeyi Diliyorum...
ShockMan tarafından 16/Ara/12 16:39 tarihinde düzenlenmiştir -
2013 te evlilik var benim beklentim yapacağım tek şey bu herkes davetlidir.
-
bu ne manyak konu la boyle. adam ne sormus millet ne cevaplamis