folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder 2013 Ölümsüz Olsun - Bu Videoda Anlatılmak İstenen Nedir Tam Olarak Anlayabilen

2013 Ölümsüz Olsun - Bu Videoda Anlatılmak İstenen Nedir Tam Olarak Anlayabilen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ben sana söl,m kardeşim

Türk ordusu silah bıraksın yumuşak ordu olsun olsunki

sırplara  Yugoslavları nasıl ezdirdilerse 

Türkleride ezecek biri çıkabilsin istiyorlar

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bazılarının tuzu kuru herhale, onlar sınır cephelerinde nöbet tutmuyorlar, sorun bakalım bi de onlara bu durumu... klavye delikanlısı olmak kolay, sinekten korkan adamlar savaştan bahsediyorlar..

+1

Helal olsun hocam

hay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

bazılarının tuzu kuru herhale, onlar sınır cephelerinde nöbet tutmuyorlar, sorun bakalım bi de onlara bu durumu... klavye delikanlısı olmak kolay, sinekten korkan adamlar savaştan bahsediyorlar..

+1

Helal olsun hocam

hiç şehit, gazi yakınınız var mı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

oyuna gelen kürtler gibi siz bari yapmayın arapları kışkırtıp oyun yaptılar ermenileri üstümüze sürdüler onları devre dışı edip pkkyı sürdüler yakında onlar devlet kurarsa devlet kürtlerin mi olacak tabi ki kürtler seviniyor devlet kuracağız diye fakat siyonistler onları bizden fazla ezeceklerdir tıpkı şuan ki filistin gibi.. devletlerini kursunlar da görsünler ebelerini ve kucağa oturmak oturtulanları desteklemek ne imiş.. Türkiye aslında ne imiş.. ahh gidi ah ne kadar da kürtleri öldürsen bu hesap bitmez  dhkpc var sırada ondan sonra yine sağ sol diyip Türkiyenin amına bile korlar şuan bak forumda bile birbirimizi yerken dışarda kolay mı durmamız.. bizim başımıza iyi çorap örülmüş çıkarana helal olsun yine uzatmadan kesiyorum burda lafı 

facebookta bir amcanın yorumundan alıntıdır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

oyuna gelen kürtler gibi siz bari yapmayın arapları kışkırtıp oyun yaptılar ermenileri üstümüze sürdüler onları devre dışı edip pkkyı sürdüler yakında onlar devlet kurarsa devlet kürtlerin mi olacak tabi ki kürtler seviniyor devlet kuracağız diye fakat siyonistler onları bizden fazla ezeceklerdir tıpkı şuan ki filistin gibi.. devletlerini kursunlar da görsünler ebelerini ve kucağa oturmak oturtulanları desteklemek ne imiş.. Türkiye aslında ne imiş.. ahh gidi ah ne kadar da kürtleri öldürsen bu hesap bitmez  dhkpc var sırada ondan sonra yine sağ sol diyip Türkiyenin amına bile korlar şuan bak forumda bile birbirimizi yerken dışarda kolay mı durmamız.. bizim başımıza iyi çorap örülmüş çıkarana helal olsun yine uzatmadan kesiyorum burda lafı 

facebookta bir amcanın yorumundan alıntıdır.

aynenn kardeşş bende bir kürdüm ama dediğindee sonuna kadar haklısını kimse kimseyi çıkaarı olmadan beslemezz

İts My Life. NOW or NEVER
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek

bir an burayı ayyıldız tim zannettim :D

Toplam Hit: 3563 Toplam Mesaj: 27