2013 Yaz Ayı Sonu Güncel Fiyat- Performans Cep Telefonları
-
PanxeR bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
iPhone 5
fiyat performans diyor
maks 700 diyor.
ÇALINTI IPHONE 5 yazman lazımdı.
Hayır. Orjinal iPhone 5'i 650 liraya aldım.
-
DevilRullz bunu yazdıPanxeR bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
iPhone 5
fiyat performans diyor
maks 700 diyor.
o nasıl oldu
-
DevilRullz bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
DevilRullz bunu yazdı
iPhone 5
fiyat performans diyor
maks 700 diyor.
Cakmadir o orjinal iphone 4"ler bile zor bulunuyor o fiyata -
HeadBanger bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıPanxeR bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
iPhone 5
fiyat performans diyor
maks 700 diyor.
o nasıl oldu
BIRAZCIK çevrem geniştir, ondan öyle oldu. 3 tane aldım, ikisi duruyor, satacağım onları da.
-
Citizen bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
DevilRullz bunu yazdı
iPhone 5
fiyat performans diyor
maks 700 diyor.
Cakmadir o orjinal iphone 4"ler bile zor bulunuyor o fiyataÇakma falan değil. Kusura bakma ama senin bilginden daha değişik işliyor bu işler.
-
Hocam o fiyata iphone 5"in kacagini bile alamazsin ama ha sim kilidi vardir acilmasi icin beklenmesi gerekiyorsa bi sey diyemem
-
dubai yapımı iphone almıştır, çok sorun çıkarıyor o telefonlar
-
tosun bunu yazdıdubai yapımı iphone almıştır, çok sorun çıkarıyor o telefonlar
Haci abi dubai mali diye bir sey yok adamlar petrol ve turizm zengini sokaklar ferrari den gecilmiyor birde tutup cakma telefon mu uretecekler ? Bu telefonlarin alayin CIN mali yok dubai, kore mali falan bizim cakal saticilarin uydurmasi -
1.dubai malı diye bir sey yok o bizim telefon satanların yalanı cin malı ama bi gömlek üstü ama cin malı
2.650 ye 2. el ip 5 bile alaman x bir durum vardır bilemem ama düz yolla 4 4s 2 ci el alırsın ama 5 alaman
http://www.teknosa.com/urunler/145011252/apple-iphone-3gs-8gb-black-akilli-telefon#f
yurt dısı oldugunu varsayarak
http://www.att.com/shop/wireless/devices/apple/iphone/5-16gb-black.html#fbid=6_Gz5nMwlrG
en kötü secenek kontrat bozması yurt dısı telefonlar dicem adam acından ölecek olsa 300 dolara satar + kayıt subu
sim kilit 4s ve 5 lerde bi gevey e bakar o yuzden oda olmaz
çalıntı olamaz cünkü tr de calısmaz
sırrın nedir..?
-
tosun bunu yazdıdubai yapımı iphone almıştır, çok sorun çıkarıyor o telefonlar
Yahu bildiğin iPhone 5. Çakma falan değil, nerden ekmek yediğimi söyleyemem kusura bakmayın, 3 adet alabildim. Yani tutupta 100 dolara da alabilirsin fakat nasılı önemli. Dünyada neler olmuyor ki siz benim 650 liraya iPhone 5 aldığıma şaşırıyorsunuz :D Bu işler her zaman böyledir, gerekli adamları tanıyacaksın. Durum böyle, bende bir kaç kişiyi tanıyorum hepsi bu.