folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder 2013 Yaz Ayı Sonu Güncel Fiyat- Performans Cep Telefonları

2013 Yaz Ayı Sonu Güncel Fiyat- Performans Cep Telefonları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

iPhone 5

fiyat performans diyor

maks 700 diyor.

ÇALINTI IPHONE 5 yazman lazımdı.

Hayır. Orjinal iPhone 5'i 650 liraya aldım.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

iPhone 5

fiyat performans diyor

maks 700 diyor.

o nasıl oldu

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

DevilRullz bunu yazdı

iPhone 5

fiyat performans diyor

maks 700 diyor.

Cakmadir o orjinal iphone 4"ler bile zor bulunuyor o fiyata

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

iPhone 5

fiyat performans diyor

maks 700 diyor.

o nasıl oldu

BIRAZCIK çevrem geniştir, ondan öyle oldu. 3 tane aldım, ikisi duruyor, satacağım onları da.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

DevilRullz bunu yazdı

iPhone 5

fiyat performans diyor

maks 700 diyor.

Cakmadir o orjinal iphone 4"ler bile zor bulunuyor o fiyata

Çakma falan değil. Kusura bakma ama senin bilginden daha değişik işliyor bu işler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Hocam o fiyata iphone 5"in kacagini bile alamazsin ama ha sim kilidi vardir acilmasi icin beklenmesi gerekiyorsa bi sey diyemem

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    dubai yapımı iphone almıştır, çok sorun çıkarıyor o telefonlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Haci abi dubai mali diye bir sey yok adamlar petrol ve turizm zengini sokaklar ferrari den gecilmiyor birde tutup cakma telefon mu uretecekler ? Bu telefonlarin alayin CIN mali yok dubai, kore mali falan bizim cakal saticilarin uydurmasi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

1.dubai malı diye bir sey yok o bizim telefon satanların yalanı cin malı ama bi gömlek üstü ama cin malı

2.650 ye  2. el ip 5  bile alaman x bir durum vardır bilemem ama düz yolla 4 4s 2 ci el alırsın ama 5 alaman

http://www.teknosa.com/urunler/145011252/apple-iphone-3gs-8gb-black-akilli-telefon#f

yurt dısı oldugunu varsayarak

http://www.att.com/shop/wireless/devices/apple/iphone/5-16gb-black.html#fbid=6_Gz5nMwlrG

en kötü secenek kontrat bozması yurt dısı  telefonlar dicem adam acından ölecek olsa 300 dolara satar + kayıt subu 

sim kilit 4s ve 5 lerde bi gevey e bakar o yuzden oda olmaz

çalıntı olamaz cünkü tr de calısmaz

sırrın nedir..?

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Yahu bildiğin iPhone 5. Çakma falan değil, nerden ekmek yediğimi söyleyemem kusura bakmayın, 3 adet alabildim. Yani tutupta 100 dolara da alabilirsin fakat nasılı önemli. Dünyada neler olmuyor ki siz benim 650 liraya iPhone 5 aldığıma şaşırıyorsunuz :D Bu işler her zaman böyledir, gerekli adamları tanıyacaksın. Durum böyle, bende bir kaç kişiyi tanıyorum hepsi bu.

Toplam Hit: 4148 Toplam Mesaj: 39