2014 Ygs/Lys Yolcuları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Hocam benden size klişe ama kesinlikle doğru bir tavsiye: LYS'YE ÇALIŞIN YGS'Yİ SİKTİR EDİN

Bence yanlış bu düşünce.Ygs bitene kadar full ygs çalışmak da yanlış.Mesela atıyorum haftada 5 gün ygs çalışıyorsan 2 gün de lys çalışacaksın.Ama lys'de direkt olarak soru çözmek değil de önce konuları sindirmek önemli.Ygs'de konuyu bilmeden de bi çok soruyu mantıkla veya şıklardan çözebilirsin.Ama lys'yi konu ve formül bilmeden çözmek imkansız.Ygs kolay gibi geliyor ama ibne bi sınav.Bi konuya çalıştın,soruların hepsini çözdün mesela.1 ay sonra aç o soruyu,çözemezsin.

Ayrıca ygs yi boşlamak,düşük puan almaya sebep olacaktır doğal olarak.Tamam fazla etkilemiyor yüzde bakımından fakat psikoloji olarak insanı çökertir.Bi 300 almak var,sonra lys çalışmak var.Bi de 360-380 almak var.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yahu ben mezun olalı yıllarr oldu. şimdi bu ygs- lys iki sınav mı oluyo?

ben Tm mezunuyum ama sayısal bölüm için sınava girebiliyo muyum?

3, üniversite ayağına aöf yazcaktım eylülde ama pek iyi bölüm yok. ygsden bilg müh için mf4 mü oluyo? o puan için hangi testlere girmem gerekiyo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

3 sene oluyo bu sene ne olursa artık oderece yer bölum farketmez o dreceyım

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

yahu ben mezun olalı yıllarr oldu. şimdi bu ygs- lys iki sınav mı oluyo?

ben Tm mezunuyum ama sayısal bölüm için sınava girebiliyo muyum?

3, üniversite ayağına aöf yazcaktım eylülde ama pek iyi bölüm yok. ygsden bilg müh için mf4 mü oluyo? o puan için hangi testlere girmem gerekiyo

girebiliosun. iki bölüm oluor ilk sınav ygs tek  sınav. ikinci bölüm sözel sayısal eşit ağırlık ne istiosan ona göre girion istersen hepsine gir toplam bi 8 9 sınav var.

ygsden olmaz ygs + lys mat/geo(tek oturumda) + lys fizikkimyabio(tek oturumda)  bu da mf 4 oluyor.

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

Yeni mezunum hacı fem özele yazıldım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

brans brans tavsiyelerim

fizik icin bi konudan 300-400 soru czmeden konuya hakim olamazsin ve sorulara yanlis yaklasirsin deger ver surekli m kg cisim yerine m 10 olsun de oyle coz kar edersin

biyoloji bileceksin baska yolu yok konularin ozetini cikar max 1 sayfa kendi ozetin olsun alma bi yerden onlar oku belli aralikla 

mat kasicaksin kisa yollara taklma uzun yolda olur zaman artiyor sinavda (bende artmisti lysde kesin artar zor degilse )

turkce nin ALLAH belasini versin igrenctir deneme sorular coz cikmis sorulara bakma bence 

cografya hc tam anlamyla soru cozmedim 2-3 kez konu okudeneme de yapamadiklarina tekrar oku sor ama bence ek soru cozme 

felsefe hic bakma denemeler yeterli zaten ygs de sona kaliyor kafa dayanmiyor ona 

tarih soru coz konu okuma 

not: saysal icin tavsiyelerim bunlarben bunlar yaptm sonucumdan memnunum snavda rahat olmaya bak bu sene pc den biraz uzaklas dershanede gitmek isteyecegin kadar guzel bi ortam yap snav sonuckarina gore yarisin birbirinizle bu surec zor ama zevklidir asla ve asla olmad seneye diye dusunme bence ALLAH sihin acikligi versin kolay gelsin 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

Ygs emin olun o kadar onemsiz degil. Ygs de sosyalden 15 net ustu yapan kac kisi var? cevremdeki herkez sosyaldan yandi. Bende ayni sekilde oldum. Cunku hizlanmadik.diceksini sosyalin ne kadar onemi var, bir bak mat1 de 40 nete yakin yapan kac bin insan var.. Bende mezun oldum sinava giricem bu sene. Eylule dogru calismaya baslamayi planliyorum. konulari dershaneyle goturucem. Gunde iki deneme cozerim heralde. Umarim herkes icin en iyisi olurr.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ikinci tercilerden önce belli olmaz ama 2014 te 4. kez össye girebilitem var hamdolsun :(

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

brans brans tavsiyelerim

fizik icin bi konudan 300-400 soru czmeden konuya hakim olamazsin ve sorulara yanlis yaklasirsin deger ver surekli m kg cisim yerine m 10 olsun de oyle coz kar edersin

biyoloji bileceksin baska yolu yok konularin ozetini cikar max 1 sayfa kendi ozetin olsun alma bi yerden onlar oku belli aralikla 

mat kasicaksin kisa yollara taklma uzun yolda olur zaman artiyor sinavda (bende artmisti lysde kesin artar zor degilse )

turkce nin ALLAH belasini versin igrenctir deneme sorular coz cikmis sorulara bakma bence 

cografya hc tam anlamyla soru cozmedim 2-3 kez konu okudeneme de yapamadiklarina tekrar oku sor ama bence ek soru cozme 

felsefe hic bakma denemeler yeterli zaten ygs de sona kaliyor kafa dayanmiyor ona 

tarih soru coz konu okuma 

not: saysal icin tavsiyelerim bunlarben bunlar yaptm sonucumdan memnunum snavda rahat olmaya bak bu sene pc den biraz uzaklas dershanede gitmek isteyecegin kadar guzel bi ortam yap snav sonuckarina gore yarisin birbirinizle bu surec zor ama zevklidir asla ve asla olmad seneye diye dusunme bence ALLAH sihin acikligi versin kolay gelsin 

eyvallah 

black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    qzkn bunu yazdı

Ygs emin olun o kadar onemsiz degil. Ygs de sosyalden 15 net ustu yapan kac kisi var? cevremdeki herkez sosyaldan yandi. Bende ayni sekilde oldum. Cunku hizlanmadik.diceksini sosyalin ne kadar onemi var, bir bak mat1 de 40 nete yakin yapan kac bin insan var.. Bende mezun oldum sinava giricem bu sene. Eylule dogru calismaya baslamayi planliyorum. konulari dershaneyle goturucem. Gunde iki deneme cozerim heralde. Umarim herkes icin en iyisi olurr.

ygs onemli motive oluyosun ama bel baglama ygsye biz dershanede 6 ay ygs 3 ay lys ve oncesinde 2,5-3,5 ay ortak calistik yetmiyor lysye zaman cunku cok cok ince soruyorlar 

I am Jack's inflamed sense of rejection
Toplam Hit: 2987 Toplam Mesaj: 27