folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2015 Tercih Sonuçları Açıklandı

2015 Tercih Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

ODTÜ kkk Havacılık ve Uzay Mühendisliği 

hayırlı olsun güzel bölümdür :) ama kampüsün en sonunda en ücra köşesinde bölüm söyleyimde sonra şaşırma :D

teşekkür ederim hocam :)

olsun göbeği eritiriz :)

hocam kktc sıkıntı değil mi okumak için, düşündün mü her şeyi. ulaşım sıkıntıymış, hayat pahalıymış, oradakiler öğrencileri pek sevmezmiş filan :/ ama bölümün güzel ben de ankaradakini istiyodum da sıralama tutmadı :( gerçi sonra karar değişmiştim elektronik için ama ona da tutmadı :P şuan ytü elektronikteyim, buranın da.. neyse sövmiyim konu ortasında

ahsdjkahd kktc de kini mi kazandın ben ankaradakini kazandın sandıydım baştaki kkk görmemişim :D benim uyku vaktim gelmiş demekki neyse yinede hayırlı olsun biraz zordur ama güzel bölümdür.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

hayırlı olsun güzel bölümdür :) ama kampüsün en sonunda en ücra köşesinde bölüm söyleyimde sonra şaşırma :D

hocam kktc sıkıntı değil mi okumak için, düşündün mü her şeyi. ulaşım sıkıntıymış, hayat pahalıymış, oradakiler öğrencileri pek sevmezmiş filan :/ ama bölümün güzel ben de ankaradakini istiyodum da sıralama tutmadı :( gerçi sonra karar değişmiştim elektronik için ama ona da tutmadı :P şuan ytü elektronikteyim, buranın da.. neyse sövmiyim konu ortasında

Şöyle büyük ünilerde okuyup da "Yeaa abi çok tırt yeaa" diyenlere kıl oluyorum hüso bari sen yapma, Keşan'lı 4 senelikler olarak biz napalım :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

üçüncü üniversitem harran harita ve kadastro bölümünü kazanmışım :)

İts My Life. NOW or NEVER
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Düşündüm hocam sıkıntı olmaz gibi . sigaram alkolum yok sosyal aktifivitem spor başkada birşeyim yok bide yemek yapmayı çok severim gastronomide yazacaktım onuda yaparım elimden her iş gelir zaten müh istiyordum çoçukluktan beri pc müh istiyordum ama robotik tarzda bende baktım geleceği olan bu bölümü gördüm hem ilgi alakamda var bakalım kısmet tabi herşey hayırlısı neyse o olsun

burdan rapidhacker555  kardeşime bana olan yüksek sabrında dolayı teşekkür ediyorum :)

Atakan tarafından 24/Tem/15 01:40 tarihinde düzenlenmiştir

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

@Atakan yeni birşeyler falan teknolojiler bulursan burda public ette amerikalılar öldüğünde bunu bulmuştu şöyle şöyle yapılıyor diyelim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hocalar

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

mk her şeyi açıkladılar bi kpss puanını açıklayamadılar göbeğim çatladı beklemekten.

kazananlara hayırlı olsun.

kazanamayan dert etmesin çalışınca yapılır bu sene kpss çalıştım ve gerçekten şunu gördüm öss zamanında bu kadar kassaydım kafadan hukuka gidiyordum bazı şeyleri insan çok ama çok geç fark ediyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    hsyN bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Düşündüm hocam sıkıntı olmaz gibi . sigaram alkolum yok sosyal aktifivitem spor başkada birşeyim yok bide yemek yapmayı çok severim gastronomide yazacaktım onuda yaparım elimden her iş gelir zaten müh istiyordum çoçukluktan beri pc müh istiyordum ama robotik tarzda bende baktım geleceği olan bu bölümü gördüm hem ilgi alakamda var bakalım kısmet tabi herşey hayırlısı neyse o olsun

burdan rapidhacker550 kardeşime bana olan yüksek sabrında dolayı teşekkür ediyorum :)

Hadi hayırlı olsun bakalım.

Ercan-ODTÜ KKK arası çok söveceksin kendine ama hayırlısıı :D

bir araba alırsın 7.5 Bin tl 12 bin tl arası senden kralı yok adada.Araban varsa gerisi yalan dolan pahalılık sosyallik vs vs.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    hsyN bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

burdan rapidhacker550 kardeşime bana olan yüksek sabrında dolayı teşekkür ediyorum :)

Hadi hayırlı olsun bakalım.

Ercan-ODTÜ KKK arası çok söveceksin kendine ama hayırlısıı :D

bir araba alırsın 7.5 Bin tl 12 bin tl arası senden kralı yok adada.Araban varsa gerisi yalan dolan pahalılık sosyallik vs vs.

abla mezun olsun aldırırm ona :)

geliyorum yanına barışş :D

hocam şeyh ile bu yeni bulunan dünya ile ilgili gizli planlarımız var 

geçen amerikaya o yüzden gitti :D

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Afyon Kocatepe Üniversitesi Başmakçı Meslek Yüksek Okulu Kır Pidesi Teknikerliği

arbeit macht frei
Toplam Hit: 3866 Toplam Mesaj: 31
tercih osym