folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 2016 Dan Ne Umdunuz, Ne Buldunuz? Ve 2017 Planlarınız ?

2016 Dan Ne Umdunuz, Ne Buldunuz? Ve 2017 Planlarınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

2016

Hicbir sey ummamistim bu yila girerken hayatimda pek bi atraksiyon da yasamadim.

2017

Uni sinavina giricem lise biticek yani kisaca haziran a kadar ders sonrasi biraz daha iyi olur diye tahmin ediyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hem benim hayatımdaki dinamiklerin hem de ülkemdeki gerek siyasi/politik ve sosyal dinamiklerin şekli aşağıdaki gibidir. Son derece boktan bir yıl oldu benim için.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Bir benim sanıyordum kötü geçen.  Beni teselli edip mutlu hayatınıza dönün diye açtım konuyu :) 

Ne oluyor size. Kendinize gelin. Umudunuzu yitirmeyin. Milletçe halimize bak :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Allah belanı versin 2016 

2017 umut dolu tertemiz bir yıl olması. herşeye rağmen  insanlığın umuda sarılarak mutlu huzurlu sevgi dolu günler görmek dileğiyle....

Hello 2017..!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delinetci
    Delinetci's avatar
    Erkek

Geçen yıl nick üstü ve mail çekilişi vardı sanırım. Bende çekilişe katılmıştım dün gibi aklımda o sırada ne yaptığım ne konuştuğum. Bu yılbaşı hiç tahmin etmeyeceğim bir yerde hiç beklemediğim şekilde yeni bir yıla girdim. İyi bir yıl geçirmedim gibi bu yıldan da fazla bir beklentim yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Sİgarayı bıraktım.

Yüzmeye başladım. Yemek kursuna gidiyorum.

Kendimi özellikle mental açıdan ve bedensel olarak disipline etmeye çalışıyorum.

2017 de kafamda 2-3 tane proje var bunları hayata geçireceğim.

Hızlı okuma tekniği öğrenmek istiyorum.

vs.vs 

Genel olarak 2016'nın başları pek iyi gitmedi ama sonlarına doğru biraz iyileşti.

Edit : Siyasi olaylar ülkenin durumundan bahsetmeyerek kendimi mutlu edeyim biraz.

samato tarafından 01/Oca/17 01:11 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ortaköyde saldırı yapılmış hayatını kaybedenler varmış offffffff

uzun namlulu silahlarla saldırı yapmışlar. resmen taramışlar etrafı :( içeride rehineler varmış. 

offffffffffffffffffffffffffffff 1 dk mutluluğu bu ülke haketmez mi ya

operasyon başlaması an meselesi 2 arap ışidli muhtemelenen bomba patlatmasınlar ya masum insanlar ölmesin :( içeride 500 den fazla kişi varmış :/

suriyeden gelen herkesi devlet denetlesin ya

kaygusuz tarafından 01/Oca/17 01:34 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    kaygusuz bunu yazdı

ortaköyde saldırı yapılmış hayatını kaybedenler varmış offffffff

uzun namlulu silahlarla saldırı yapmışlar. resmen taramışlar etrafı :( içeride rehineler varmış. 

offffffffffffffffffffffffffffff 1 dk mutluluğu bu ülke haketmez mi ya

operasyon başlaması an meselesi 2 arap ışidli muhtemelenen bomba patlatmasınlar ya masum insanlar ölmesin :( içeride 500 den fazla kişi varmış :/

suriyeden gelen herkesi devlet denetlesin ya

Ciddimisin.  Milletin sabrını deniyorlar.

2017 hoşgeldin dedirtmediler

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

2016 yılı içerisinde birçok şey yaptım neyse uzun mesele, ancak 2017 ve sonrası için planlarım hedefim, bu ülkeden gidiyor olmak olacak.

"her yerde bomba patlıyoooo insanlar ölüyor, yaşamak istemiyorum" tarzı bir şey değil benimkisi, evet bu da etkiliyor tabi. hiç kimsenin ölmesini istemem ancak bu kirli siyaset ve hükümetin anlamsız çıkarları ve halkın hala salakça fikirleri yüzünden insanlar ölüyor, evet. 

birçok meslek erbabı hakettiği değeri bu ülkede göremiyor, ben de göremiyorum. sanırım 1-2 yıl sonra bu ülkeden gidip, daha sakin ve soğuk, çok fazla insanın yaşamadığı, ayrımcılığın terörün yaşanmadığı, işimi güzelce yapıp güzelce bir değer katabileceğim topraklara gitmek istiyorum. 

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Cesnist tarafından 09/Oca/17 18:09 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
Toplam Hit: 4690 Toplam Mesaj: 31
2016 2017 yeniyıl umutlar planlar hatalar