2016 Dan Ne Umdunuz, Ne Buldunuz? Ve 2017 Planlarınız ?
-
-
Hem benim hayatımdaki dinamiklerin hem de ülkemdeki gerek siyasi/politik ve sosyal dinamiklerin şekli aşağıdaki gibidir. Son derece boktan bir yıl oldu benim için.

-
Bir benim sanıyordum kötü geçen. Beni teselli edip mutlu hayatınıza dönün diye açtım konuyu :)
Ne oluyor size. Kendinize gelin. Umudunuzu yitirmeyin. Milletçe halimize bak :)
-
-
Geçen yıl nick üstü ve mail çekilişi vardı sanırım. Bende çekilişe katılmıştım dün gibi aklımda o sırada ne yaptığım ne konuştuğum. Bu yılbaşı hiç tahmin etmeyeceğim bir yerde hiç beklemediğim şekilde yeni bir yıla girdim. İyi bir yıl geçirmedim gibi bu yıldan da fazla bir beklentim yok.
-
Sİgarayı bıraktım.
Yüzmeye başladım. Yemek kursuna gidiyorum.
Kendimi özellikle mental açıdan ve bedensel olarak disipline etmeye çalışıyorum.
2017 de kafamda 2-3 tane proje var bunları hayata geçireceğim.
Hızlı okuma tekniği öğrenmek istiyorum.
vs.vs
Genel olarak 2016'nın başları pek iyi gitmedi ama sonlarına doğru biraz iyileşti.
Edit : Siyasi olaylar ülkenin durumundan bahsetmeyerek kendimi mutlu edeyim biraz.
samato tarafından 01/Oca/17 01:11 tarihinde düzenlenmiştir -
ortaköyde saldırı yapılmış hayatını kaybedenler varmış offffffff
uzun namlulu silahlarla saldırı yapmışlar. resmen taramışlar etrafı :( içeride rehineler varmış.
offffffffffffffffffffffffffffff 1 dk mutluluğu bu ülke haketmez mi yaoperasyon başlaması an meselesi 2 arap ışidli muhtemelenen bomba patlatmasınlar ya masum insanlar ölmesin :( içeride 500 den fazla kişi varmış :/
suriyeden gelen herkesi devlet denetlesin ya
kaygusuz tarafından 01/Oca/17 01:34 tarihinde düzenlenmiştir -
kaygusuz bunu yazdı
ortaköyde saldırı yapılmış hayatını kaybedenler varmış offffffff
uzun namlulu silahlarla saldırı yapmışlar. resmen taramışlar etrafı :( içeride rehineler varmış.
offffffffffffffffffffffffffffff 1 dk mutluluğu bu ülke haketmez mi yaoperasyon başlaması an meselesi 2 arap ışidli muhtemelenen bomba patlatmasınlar ya masum insanlar ölmesin :( içeride 500 den fazla kişi varmış :/
suriyeden gelen herkesi devlet denetlesin yaCiddimisin. Milletin sabrını deniyorlar.
2017 hoşgeldin dedirtmediler
-
2016 yılı içerisinde birçok şey yaptım neyse uzun mesele, ancak 2017 ve sonrası için planlarım hedefim, bu ülkeden gidiyor olmak olacak.
"her yerde bomba patlıyoooo insanlar ölüyor, yaşamak istemiyorum" tarzı bir şey değil benimkisi, evet bu da etkiliyor tabi. hiç kimsenin ölmesini istemem ancak bu kirli siyaset ve hükümetin anlamsız çıkarları ve halkın hala salakça fikirleri yüzünden insanlar ölüyor, evet.
birçok meslek erbabı hakettiği değeri bu ülkede göremiyor, ben de göremiyorum. sanırım 1-2 yıl sonra bu ülkeden gidip, daha sakin ve soğuk, çok fazla insanın yaşamadığı, ayrımcılığın terörün yaşanmadığı, işimi güzelce yapıp güzelce bir değer katabileceğim topraklara gitmek istiyorum.
-