2016 YGS
-
Merhabalar
,2016 YGS girecek olan müridler varsa birbirimize yardımcı oluruz,çözemediğimiz soruları paylaşırız
-
enson 42 aldım bırdahada denemedım
-
h2run bunu yazdı
enson 42 aldım bırdahada denemedım
hocam sene kaç?
-
Ben de düşünüyorum. Bu ay gidip kitapları alacağım sözelci olduğum için biraz sayısala ağırlık vermek istiyorum. Kitap için önerisi olan varsa makbule geçer bizim sayısalcılar önerdi bişeyler ama. Mat ve Biyoloji çalışacağım bakalım.
-
Telekinesis bunu yazdı
Ben de düşünüyorum. Bu ay gidip kitapları alacağım sözelci olduğum için biraz sayısala ağırlık vermek istiyorum. Kitap için önerisi olan varsa makbule geçer bizim sayısalcılar önerdi bişeyler ama. Mat ve Biyoloji çalışacağım bakalım.
ygs mat ve coğrafya için odtü yayınlarının soru bankasını aldım ben. edebiyat ve türkçe için fem aldım
-
slanger bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
ygs mat ve coğrafya için odtü yayınlarının soru bankasını aldım ben. edebiyat ve türkçe için fem aldım
Hocam onlar ağır gelmesin 0'dan öğrenmek istiyorum çünkü.
-
Telekinesis bunu yazdı
biyoloji güvender iyi hocam kolay bir anlatımı var matemaik için ise sıfırdan başlıyorsanız bireyin a b c serisi var ona bir bak derim
-
Ben.
-
çözümediğimiz soruları burdan paylaşırız birbirimize yardımcı oluruz
-
Grup kurduk ya :D
Öneriydi kuruldu
http://www.tahribat.com/forum/ygs---lys-whatsapp-grubu-210521
gelmek isteyen numarasını PM atsın
-
gkhnhalil48 bunu yazdı
Grup kurduk ya :D
Öneriydi kuruldu
http://www.tahribat.com/forum/ygs---lys-whatsapp-grubu-210521
gelmek isteyen numarasını PM atsın
2017 ygs ye giricem lise 3 üm şu an.
Numarami pm den atiyorum alirsan cok iyi olur hocam saygilar.