2040 Yılında Felaket Geliyor
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------
CIZIRTI bunu yazdı:
ürkütmek amaçlı şeyler bunlar.madem varsa belirtiler sıkı önlem kararları alınsın ki önlemde fayda etmez krize artık deniliyor haberde. böyle ortaya laf atmakla olmaz.
CIZIRTI bacı negibi önlem kararlar alınabilirki :S ortaya atılan bişey ama ötesinde gerçekleşecek ama şuanda tartışmak saçma gelio "Beklemek lazım..
-----------------------------en basit örneği su harcamalarına kota getirilebilir. elektrik tasarrufu yapılabilir.benim aklıma ilk gelenler bunlar üzerinde düşünüldükçe daha etkili haliyle önlemler alınabilir tabi. bana şuanda tartışmak saçma gelmiyor kardeş ama böyle durumlar öngörülüyorsa önlemler almamak saçma geliyor bana.
-
CIZIRTI bunu yazdı:
-----------------------------kotusirine bunu yazdı:
CIZIRTI bunu yazdı:
ürkütmek amaçlı şeyler bunlar.madem varsa belirtiler sıkı önlem kararları alınsın ki önlemde fayda etmez krize artık deniliyor haberde. böyle ortaya laf atmakla olmaz.
CIZIRTI bacı negibi önlem kararlar alınabilirki :S ortaya atılan bişey ama ötesinde gerçekleşecek ama şuanda tartışmak saçma gelio "Beklemek lazım..
-----------------------------en basit örneği su harcamalarına kota getirilebilir. elektrik tasarrufu yapılabilir.benim aklıma ilk gelenler bunlar üzerinde düşünüldükçe daha etkili haliyle önlemler alınabilir tabi. bana şuanda tartışmak saçma gelmiyor kardeş ama böyle durumlar öngörülüyorsa önlemler almamak saçma geliyor bana.
----------------------------- Ama bunların hiç biri kıyametin kopmayacağı anlamına gelmez! -
dünyanın sonu geliyor diyorlarsa sana gevrek satmak istiyolardır ama paniğe gerek yok diyorlarsa durum ciddi demektir ............
-
hepimiz gebericez :| nihahahaha
-
Bunda 15 yıl önce de 2010 yılı için çok şey söylenmiş ona bakarsanız..
Milleti kaosa sürüklemenin ne oldum delisi etmenin büyük bir yöntemi bu..
Bunlara kanıyor musunuz ?
Dünyada içilecek su yok diyorlar inanıyor musunuz ?
İzlandanın 5000 şelalesi olduğunu her birinin 100% içilebilir olduğunu biliyor musunuz?
Etrafınıza bakın biraz..
Cehaletin ürünü bunlar, bilmeyeni istedikleri yere çekiyorlar.. -
tam 2040 damı olacak acaba ya bi yerin çölleşmesi için en az 100 yıl gecmesi lazım bunu ben biliomda bilim adamlarımı bilmiyor alla alla.
paris ve berlin çölleşecek londra sular altında kalacak puahaha zuahah kuafuahahah muahaeuheuhahahahah
ya abartmışlar en fazla millet susuz kalır onuda denizdeki arıtma tesislerinden karşılarlar bence
-
gayet normal o kadar şey olurken bunlar nie olmasın TÜRKİYE YE muhtaç kalcak tüm dünya....
-
ya ben diyom acaip abartıyor herifler ya israil şimdiden deniz suyunu arıtan teknolojiyi bulmuş (suyu olduğu halde) .
birde su olmadığı zaman düşünün kim bilir ne tesisler yapılacak :D
birde çinin afrikaya göçmesi gibi birşey demiş :P yav orası bir kere amerikan sömürgesi başka bir milletin sömürgelerine göz dikersen savaş çıkar :P
-
bluename bunu yazdı:
gayet normal o kadar şey olurken bunlar nie olmasın TÜRKİYE YE muhtaç kalcak tüm dünya....
-----------------------------doğrafya hocamız demişti türkiye su zenginliği konusunda orta sıralarda yer alıyor ondan su zenginiyiz demeyelim :D
-
Hepimiz ölücez ! hep aynı senaryo. Olacağı varsa olsun ne yapabilirizki...