folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder 205 Adet Virüs İçin "Removal Tool" (Uyuz Virüslerle Başı Dertte Olanlar Buraya)

205 Adet Virüs İçin "Removal Tool" (Uyuz Virüslerle Başı Dertte Olanlar Buraya)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    amvo için işe yarıo herkes indirsin bi gün lazım olur

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    NoName bunu yazdı:

-----------------------------

nassı?

-----------------------------

hocam, konuyu açan benim de, o yüzden dedim :) hani vesile oldum gibilerinden :)

bu arada ie yok oldu diyen arkadaşlar, konuyu baştan okurlarsa görebilirler, program filesdan ie'yi geri getirebilirler.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    valla saol hacı bu ie de giriş sayfasını değiştiremiodum temizleyemedim de bi tıkladım bişiler oldu ama görmedim nese bende sorun şu an nero çalışıo cd roomlar çalışıo ie de çalışiyi ...

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

yorumlarda gördümde bi kaç kişi, onuda(iexplore[internet explorer]) virüslü buldu. sildi demiş. yanlış bilmeyin diye söylüyorum. bu bir antivirüs değil bir bat dosyasıdır.

burda yazılanları dos komutlarını bilen herkes yazabilir.(taabi bu kadar virüsün nereye kaydedildiği,nereye girdi bıraktığı felan büyük araştırma ister.yerimize birileri yapmış işte ne güzel :)  

yani aslında tarama yapmaz bu tool,sadece belli yerlerdeki belli şeyleri siliyor.;)

..
Toplam Hit: 9660 Toplam Mesaj: 36