20Bin Tl Ye Ne İş Yapılır
-
kenankonak bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------evlen :) ben olsam onu yapardım
evlen derken ev almayı kast ediyorsan evim var yok evlenmeyi kast ediyorsan evliyim zaten:Dyeni fikirler:D
yok lan baya evlenhani düğün gerdek v.s :)
-
yurt dışına çık adam gibi tatilini yap :D :D :D yada bi sucu aç motorla su dağıt iyi para var :D hemde öyle masrafta gerektirmezz
-
YAtırım yapacamsan tam zamanı ama asla kredi kullanma!
-
Conquer bunu yazdı:
hoca nerede yasiyorsun?önce yasadigin yeri bulalim,il-ilce-eyalet?
şanlıurfa/siverek -
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------Conquer bunu yazdı:
hoca nerede yasiyorsun?önce yasadigin yeri bulalim,il-ilce-eyalet?
-----------------------------kenan yerini falan söyleme. yoksa ıssız bir yolda yürürken arkadan kafana bi odun falan yersin. malum kriz var memlekette.:D
siverekte o biraz zor -
bulundugun yere gore uygun olabilir
www.faturavizyon.com veya telekom bayiliği temiz işler
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------bulundugun yere gore uygun olabilir
-----------------------------hocam arkadaşın dedigi gibi faturavizyon.com u bilmiyorum ama fatura ödeme merkezleri yaygınlaşıyor gittikçe ve hesaplarıma göre de ayda 2.000-2.500 civarı bırakıyor, nakit bankada 10.000 liran olması gerekiyor ilk ay işlerini dondurmek ve noter guvencesi vermek icin, tertemiz bir ticari sicil gerekiyor, ufacık bir dukkan, depozito bir ay kira, internet, telefon, dukkan ici guvenlik icin kamera falan da sana ilk başta bi 5.000 liraya patlar aşşagı yukarı, bu işte gelecek goruyorum ben, cunku bankalarda sırada beklemek yerine millet tercih ediyor bunu ve gelen 5-6 faturayla birlikte geliyor her faturada 1lira komisyon alıyorlar, bir kişiyide oturt oraya çek git 3 ay sonra kendi kendine işleyen bir iş, iyi bir araştır vedüşün derim hocam..
-
aga büfe veya ganyan bayiii yada idda bayii devir al kütür kütür para kesiyo :)
-
corvuscorax bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------bulundugun yere gore uygun olabilir
-----------------------------hocam arkadaşın dedigi gibi faturavizyon.com u bilmiyorum ama fatura ödeme merkezleri yaygınlaşıyor gittikçe ve hesaplarıma göre de ayda 2.000-2.500 civarı bırakıyor, nakit bankada 10.000 liran olması gerekiyor ilk ay işlerini dondurmek ve noter guvencesi vermek icin, tertemiz bir ticari sicil gerekiyor, ufacık bir dukkan, depozito bir ay kira, internet, telefon, dukkan ici guvenlik icin kamera falan da sana ilk başta bi 5.000 liraya patlar aşşagı yukarı, bu işte gelecek goruyorum ben, cunku bankalarda sırada beklemek yerine millet tercih ediyor bunu ve gelen 5-6 faturayla birlikte geliyor her faturada 1lira komisyon alıyorlar, bir kişiyide oturt oraya çek git 3 ay sonra kendi kendine işleyen bir iş, iyi bir araştır vedüşün derim hocam..
hocam o işi burda biri açıyor diğeri kapatıyor yani deneyen çok oldu iş olmuyor yeni fikirler lütfen -
yaw hacılar konuyu sallamayın lütfen fikirlerinizi bekliyorum