folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 20Lik Diş Sancısı Çekmiş Müridlerden Yardım

20Lik Diş Sancısı Çekmiş Müridlerden Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Dünder beri acı çekiyorum,bugün dişçiye gittim,20lik dişin çıkıyor,şu an bir şey yapamam,ete gömülü diyip 3 kalem ilaç yazdı(ağrı kesici,antibiyotik ve gargara) ağrı kesiciden günde bir tane alıyorum(at bayıltan cinstenmiş) Eğer 1 hafta içinde ağrılar geçmez ise çekilecek dedi..Bir de annemin 20lik dişinin askeri hastanede 3,5 saatlik bir operasyonla alınış hikayesini dinleyince pis tırstım..

Sormak istediğim,bu süreci yaşayan müridler varsa,bi anlatırmı gelişen olayları,ya da ağrı dindirmek için kendi bulduğu yöntemleri?

Rica:Lütfen Geyüğe vurmayın,başınıza gelmeden bilemezsiniz.

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=44263

hacı al oku buraya konu açmıştım :) 20 lik diş uzmanı 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    ha yaşa sen hocam,forumda daha önce açılmamıştır diye de aratmatıydım,sağolasın,okuyayım iyicene o başlığı : )

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun kardeş. şu dünyada dayanamadığım iki ağrı biri kulak biri diş . .

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xburackx
    xburackx's avatar
    Erkek
    kardes o disin olduu tarafla yemek yememeye calis apse yapar zicarsin yoksa cerrahi mudahele falan gerekir aman dikkat :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

öncelikle geçmiş olsun diler ardından sadece çorba içebileceğin için üzülürüm

büyük ihtimalle ben de böyle olucam ağzımda 20liklerin çıkacağı yer yok hayvan gibi dişlerim var ve en kötüsü ben hiç diş ağrısı yaşamadm sonumuz hayırlı olsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    Wallaha ben yazın rakı koymuştum ama ramazandayız o seçeneği unut baya ii gelio bi duble iç birazda dişine koy pamukla süper

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    tüm yardımlar için teşekkürler,ilaçlar bi poka yarar umarım

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sansa bak  ,disciden geldim simdi ,20lik dis icin gittim ama bende agri sizi yoktu ,disci dedi cenene sigiyor ve duzgun cikiyo ,elleme dedi ,zaten acimiyor benimki :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sansa bak ,disciden geldim simdi ,20lik dis icin gittim ama bende agri sizi yoktu ,disci dedi cenene sigiyor ve duzgun cikiyo ,elleme dedi ,zaten acimiyor benimki :D
    -----------------------------

hocam şanslıymışsın vallahi,benim sıpa üst çeneyi sürekli zorluyor 

Çekil,Önümden Çekil...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ödünç olarak alabilirim :) sol taraf çıktı rahatladım sağda ufak bir girinti var oda çıksun çok istiyorum :

biraz ağrır sabredersen oturur yerine 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4331 Toplam Mesaj: 12