20Lik Diş Sancısı Çekmiş Müridlerden Yardım
-
Dünder beri acı çekiyorum,bugün dişçiye gittim,20lik dişin çıkıyor,şu an bir şey yapamam,ete gömülü diyip 3 kalem ilaç yazdı(ağrı kesici,antibiyotik ve gargara) ağrı kesiciden günde bir tane alıyorum(at bayıltan cinstenmiş) Eğer 1 hafta içinde ağrılar geçmez ise çekilecek dedi..Bir de annemin 20lik dişinin askeri hastanede 3,5 saatlik bir operasyonla alınış hikayesini dinleyince pis tırstım..
Sormak istediğim,bu süreci yaşayan müridler varsa,bi anlatırmı gelişen olayları,ya da ağrı dindirmek için kendi bulduğu yöntemleri?
Rica:Lütfen Geyüğe vurmayın,başınıza gelmeden bilemezsiniz.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=44263
hacı al oku buraya konu açmıştım :) 20 lik diş uzmanı
-
ha yaşa sen hocam,forumda daha önce açılmamıştır diye de aratmatıydım,sağolasın,okuyayım iyicene o başlığı : )
-
geçmiş olsun kardeş. şu dünyada dayanamadığım iki ağrı biri kulak biri diş . .
-
kardes o disin olduu tarafla yemek yememeye calis apse yapar zicarsin yoksa cerrahi mudahele falan gerekir aman dikkat :)
-
öncelikle geçmiş olsun diler ardından sadece çorba içebileceğin için üzülürüm
büyük ihtimalle ben de böyle olucam ağzımda 20liklerin çıkacağı yer yok hayvan gibi dişlerim var ve en kötüsü ben hiç diş ağrısı yaşamadm sonumuz hayırlı olsun
-
Wallaha ben yazın rakı koymuştum ama ramazandayız o seçeneği unut baya ii gelio bi duble iç birazda dişine koy pamukla süper
-
tüm yardımlar için teşekkürler,ilaçlar bi poka yarar umarım
-
Sansa bak ,disciden geldim simdi ,20lik dis icin gittim ama bende agri sizi yoktu ,disci dedi cenene sigiyor ve duzgun cikiyo ,elleme dedi ,zaten acimiyor benimki :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Sansa bak ,disciden geldim simdi ,20lik dis icin gittim ama bende agri sizi yoktu ,disci dedi cenene sigiyor ve duzgun cikiyo ,elleme dedi ,zaten acimiyor benimki :D
-----------------------------hocam şanslıymışsın vallahi,benim sıpa üst çeneyi sürekli zorluyor
-
ödünç olarak alabilirim :) sol taraf çıktı rahatladım sağda ufak bir girinti var oda çıksun çok istiyorum :
biraz ağrır sabredersen oturur yerine