21 Eylül KPSS Sinavi Hakkinda Bi Soru
-
Alakası yok eğer üne mezunu lise olarak girdiysen artık otomatik sistem geliştirdiler
bizim bir arkadaş 4 yıllıklara girdi kendi 2 yıllık sonuç sorgulamaya girdiğinde eğitim düzeyinizi yanlış girdiğinizden sınavınız iptal edildi yazısı çıktı :))
bu sisteme kadar atamayı iptal ediyorlardı
Hem hangi salak lise olarak girerki 1,400,000 kişi lise olarak 300 bin kişi ön lisans girdi hepsinin atamaları farklı lisede 90 alsan atanamazsın ön lisansda 90 alsan kralsın :)
-
valla alper kardes egitim fakültesi bitirip zabita hatta belediye isci olan adamlari tanıyorum ben. tabi bu vatandaslar torpilin en saglamindan bulup yerlesmisler yani şöyleki calistiklari kurumda ailesinden biri var yani hemde yüksek derecede. adam kpss ögretmenlik kazanamamis. gitmis belediyede gecici isci sifatina girmis sonra zaten 2 sene calistin mi kadroya aliniyorsun. yani bizim yasalarin bosluklarindan kurumda 1. dereceden akrabasi olanlar yararlaniyor. sen ben girsek 2 sene dolmadan kicimiza tekmeyi vururlar yani.. bii sinif arkadasimda yani benle bir spor akademisi ögretmenlik mezunu olmasina karsin su anda belediyede zabitalik yapiyor. kaldiki zabita olma sartlari arasinda sanirim en yüksek derece olarak 2 yıllık ve lise mezunu aliyorlar biliyorum. ama eleman kapagi atmis iste. yani yapacak yapiyor işi.. son yapilan kpss sinavina milyonlar girdi. düsün hepsi lise mezunu. ve buna bi 4 yıllık fakülte mezunu giriyor.. sorular zaten kebap hakikaten yani bize göre. gözüm kapali yapabilecegim sorular hepsi. işte bu anda dengesizlik meydana geliyor. adam 4 yıl fakülte okuyor tam mezun olucak kpss lise sinavina girip 96 patlatiyor sonrada okulunda diplomasini almayip terkedip lise düzeyinden atamalara müracaat edip devlet kuruma girme rahatliga kavusuyor. veri giriş memuru olmak bugün kimden kötü mesela maaslari 1600 üzerinder su anda. düsün artik.. bu dengesizlik öncedende su sekilde isler idi. lisans okurken lise kpss girip devlet memuru oluyor ve ayni zamanda okumasinada devam ediyor dha asonra mezun oldugumuda kidemli oluyor. bu tür sacmaliklari kaldirmak istediler ama halen daha hatta daha beter bi sekilde dengesizlik cogalmaya basladi. kapagi atabilen atiyor. adma artik okumus okumamis bakmiyor. en pislik torpilleri ohaa bee bu kadarda olmaz denilern torpilleride belediyeler yapiyor..
Toplam Hit: 2296 Toplam Mesaj: 13