folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 21 Yaşında Ölen Eroin Bağımlısı Gencin Defterinden Çıkan Şiir...

21 Yaşında Ölen Eroin Bağımlısı Gencin Defterinden Çıkan Şiir...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    allah kimseyi bu duruma düşürmesin

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Boq mu vardı keş oldun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    bu erion bokuna alışana kadar ottu haptı her haltı çektin hiç bırakmak tedavi olmak aklına gelmedide dönüşü olmayan eroini çekmeye başlayıncamı geldi aklına şiir yazmak diye sorarlar adama...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theone21_9
    theone21_9's avatar
    Erkek
    onu bunu bırakında şiiri güzel yazmış.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek

walla siir güzel arkaya bi fon müzigi vercen dogru seda sayanın programına :D

medebiyet acmaksa bütün bedeni ozzman hayvanlar bizden daha medeni ANTİTAHRİBAT
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    Kimyasala hayır beyler..Bu herifte bulaşmasaymış amk..!Bulaştıktan sonra sokam onun şiirine ya sinir oldum :@
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Çok yazık olmuş...Yalnız herkes niye bu kadar büyük konuşulyo kim bilir ne yollarla çekmeye çalışmışlardır.Tabi hatalı ki hatalı olduğunu da kaubl etmiş(ki sallama da olabilir ben gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum)Ama iyi olmuş,fln fln diye konuşmak insan'ım diyen kimseye yakışmaz..!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yalan...bi müptela bu tarz şeyler yazmaz.eşşek gibi kafası olur herifin tanrı hisseder kendini o kafayla bi de drammı yapar : )... Naaah aq !!! : )
    -----------------------------

katiliyorum hem de cok. Heee siir yazar adam ama o kafayla bole siradan ve basit cumleler kurulmaz. O kafanin siiri bole olmaz. kesin yesilay'dan biri yazmis piyasaya surmustur :)

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

başlarken güzel ölürken kötü demi ...

http://yigitdemirag.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Cevapların Çoğu sanki sadistçe olmuş, Yazık Gencecik Çocuk Fidan gibi Genç Cahilliğin pençesindeki Acımasız Yollarda Son bulmuş hayatı. Benim içim yandı Şiire. Anasına Seslenişi içimi yaktı. Biraz duyguluu olun bari, Eğitim şart Arkadaşlar Eğitim. Cahillik ile savaşmayı Toplum olarak Öğrenmeliyiz. Tık Tık Tık Tayyip Duy sesimi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 4009 Toplam Mesaj: 23