22 Aralık Olağan İzmir Buluşması
-
Bende Gelirimde Etkinlik Nedir.. Resim Felan Çekilecekmi, Neler Yapacaz Program Nedir. Onuda Yazsaymışınız.. Etkinliği Beğenirsem Gelebilitem Var...
-
ShockMan bunu yazdı
Bende Gelirimde Etkinlik Nedir.. Resim Felan Çekilecekmi, Neler Yapacaz Program Nedir. Onuda Yazsaymışınız.. Etkinliği Beğenirsem Gelebilitem Var...
Bizim İzmir buluşmalarında ki etkinlikler;
- Doğa kafede laflamak,
- Kordon'da Çimbar yapmak (bu mevsimde imkansız)
- Kıbrıs Şehitlerinde şööööööle bi gezinmek,
- Dağılırken Bornova Sokağından geçerken neticeyi kollamak..
Resim değil belki ama fotoğraf çekiyoruz. Önceden program sevmiyoruz. Çoğunluğa göre spontane bir buluşma oluyor...
-
HannibALgan bunu yazdıShockMan bunu yazdı
- Doğa kafede laflamak,
Resim değil belki ama fotoğraf çekiyoruz. Önceden program sevmiyoruz. Çoğunluğa göre spontane bir buluşma oluyor...
Leman kultur ya da borsa yapabilirik.
17.00 mi 18.00 mi ?
-
noname bunu yazdıHannibALgan bunu yazdıShockMan bunu yazdı
- Doğa kafede laflamak,
Leman kultur ya da borsa yapabilirik.
17.00 mi 18.00 mi ?
olum hallederiz sorun yok o konuda yarın olsunda bakalım artık birde 18:00 da ben 1 saat önceden ordayım valla mekan dolaşır ayarlarım bir yer bakarım duruma göre ama içicez o kesin bir şey :)
-
yarın ordayım
-
Balıkesir'de olaydım de geleydim 2 saatlik yol. Şimdi 11 saat sürüyor yolculuk trenle Konya'dan uzak :/
-
Ar0fer bunu yazdı
Balıkesir'de olaydım de geleydim 2 saatlik yol. Şimdi 11 saat sürüyor yolculuk trenle Konya'dan uzak :/
Özledim la :/ bak seni görünce yine o geldi aklıma, balıkesir maceramız falan, onu da özlemişim :(
-
Telefon numarası bende olanlar var. Saat olarak esnek olmak lazım. O yüzden buluşma saati olarak akşam 5 ile 6 arası diyelim. Erken gelebilecek olanlar 5'te gelsinler. Ben 5 gibi oralarda olacam zaten. 6'ya kadar oralarda oluruz. Hava soğuk otururp iki çay çekeriz ilk gelenlerle :)
Telefonu olmayanlar da pm atsınlar
-
sevinc pastanesi onunde beklemedeyiz
amele
hanni
karamc -
doga cafeye geciyoruz
italyan kulturun yani