Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
22" Monitör Hakkında Kullananlara Birkaç Soru
22" Monitör Hakkında Kullananlara Birkaç Soru
-
Dinamik kontrast değerleri onlar siyahı ne kadar gerçeğe yakın gösterebildiği ile alakalı bir konu yeni monitör alaçaksan led bir model terçih et.
-
23'' led monitor kullanıyorum 50 000 000 : 1 fiyatıda çok uygundu aoc 2343 diye aratırsan bulabilirsin
-
yaklaşık 1 yıldır AOC F22s kullanıyorum.. çok şükür bir sıkıntısını görmedim.. ama bazı arkadaşlar analog olduğundan beğenmiyorlar :D ben pek bi fark göremedim.. eğer bütçen uygunsa LED monitörlere bakmanı tavsiye ederim.. AOC Led monitörlerin kontrast oranları vs. çok iyi.
-
aoc led monitörlere fena halde kastım şuan.. Eğer internetteki fiyatlara (250 - 300 TL) Elektroworld mediamarkt vatan yada gold gibi elektronik marketlerde rastlarsam yarın küt diye yeni monitörle girerim tahribata :D
Aoc led monitörlerle bir sıkıntı yaşayn varmı? Yada sıkıntı yaşandığında garanti olayları nasıl işliyor?
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------
23'' led monitor kullanıyorum 50 000 000 : 1 fiyatıda çok uygundu aoc 2343 diye aratırsan bulabilirsin
-----------------------------bu aoc alınır. ucuz ve kaliteli monitörleri vardır, ama bana kullanışsız geliyo ekran menüsü falan, sanki ekran menüsünü her an kurcalıyorum amk. yılda 4 sefer kurcalasam iyi.
-
dostum senin için parlaklık pek önemli değil pc bu sornuçta 30cm uzaklıktan bakıyosun, gözüne zarar, monitörde en önemli olay çözünürlük ve tepki hızıdır, şuan en hızlıları 2 MS oyunda fena fark yaratıyo söylemedi deme, tepki süresi çok önemli! keyif senin ama benden söylemesi
-
lg nin 22 inç ful hd monitörünü kullanıyorum tavsiye ederim alacagın monitörde dvı veya hd çıkış olsun
-
Kampanya ile 320 TL ye Eve kadar Geldi
Monitör Tipi LED Ekran Boyu(inch) 23" Geniş Ekran Tepki Süresi(Ms) 5 Nokta Aralığı(mm) 0.265 Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080 Full HD Monitör Bağlantısı Analog Kontrast 50.000.000:1 Parlaklık 250 cd/m2 Yatay Tarama 31 ~ 83 KHz Dikey Tarama 55 ~ 75 Hz İzleme Açısı 160° / 160° Renk Siyah-Beyaz Açıklama Full HD, Ultra İnce Tasarım,Düşük Güç Tüketimi, E-Saver, Dokunmatik Menü,Duvara Asılabilir http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-e2343fs-23-e2343fs-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51905
-
plazma tv al hdmi la pc ye bağla.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------
Buyur hocam kullandığım monitör :) Kesinlikle tavsiye ederim :) Vatandan 269 TL' ye almıştım şimdi fiyatı fırlamış :)
-----------------------------277tl hala dostum vatan uçurmuş yalandan :=)
http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=6023&ref=akakce&v=1.38.9