22 Terörist Öldürüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

BİLGİ NOTLARI

TARİH   : 15 Temmuz 2008

NO        : BN - 63 / 08

11 Temmuz 2008 günü, Şırnak ili İncebel Dağları bölgesinde eylem hazırlığı içerisinde olan bir grup terör örgütü mensubu tespit edilmiş ve söz konusu teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için anılan bölgede operasyon başlatılmıştır.

Operasyon bölgesindeki hedefler öncelikle Hava Kuvvetleri, daha sonra topçu ve silahlı helikopterler ile ateş altına alınmıştır. 11-14 Temmuz 2008 tarihleri arasında devam eden operasyon sonucunda, aralarında üst düzey bir sorumlunun da bulunduğu toplam 22 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Ayrıca, güvenlik güçleri tarafından anılan terörist grubun üs bölgesine girilerek barınma yerleri tahrip edilmiş ve teröristlere ait önemli miktarda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

Bölgedeki görevlerini tamamlayan birliklerimiz üs bölgelerine dönmüşlerdir.

Güvenlik güçlerimiz tarafından terör örgütünün etkisiz hale getirilmesi faaliyetlerine devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Düşmanlara her koşulda her durumda haddini bildiren Türk Ordusu defalarca yaptığı gibi bir kez daha bunu yapmıştır,
    Hepsine teşekkürler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    fırsat verme yarab...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalekule
    kalekule's avatar
    Erkek
    Allah ordumuzu başımızdan eksik etmesin.

Nebula
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    Allah'ım Ordumuzun Başından Eskik Olma..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    son hain geberene kadar Türk Ordusu Vatanı savunmaya devam edecek.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ax2n
    Ax2n's avatar
    Erkek
    az kaldı 1 ay sonra bende oldurcam serefsizleri

su metrisin önü bir uzun aman bi sana koyamadım gerisi yalan xD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

köpekleşen beyinlere bir kahpe kurşun sıkılsın. zalim gabar kahpe cudi yıkılırsa yıkılsın....

Son kahpe beyin ölene kadar devam!

punto cero
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başbuğ Mustafa Kemal'in yolundan katre şaşmayan Türk Silahlı Kuvvetleri:Türke,Türklüğe ve Türkiyeye açıkdan ve/veya gizliden düşmanlık besleyen bütün bölücü,yıkıcı,irticai ve bilimum ekseriyetli oluşumların en korktuğu merci olmakla birlikde;Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre her yıl Türkiye'nin en güvenilir kurumu seçilmektedir.Bu başarı bölücü etnik döküntüleri ve ergenekonculuk oynayan fetullahcıkları korkutmakta ve daha sinsi planlar peşinde koşmalarına sebep olmakta.Ancak bütün bunlara rağmen Türk ırkının gücünü asil kanında hisseden erinden Genelkurmay başkanına kadar bütün askeri erkan bu planları her türlü koşul ve durumda yok etmeye mukadderdir.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    allah ordumuzu başımızdan eksik etmesin ordumuz milletimizin ve ülkemizin yegane güveni teminatı.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Köküne kibrit amk. Yaşasın Türkiyemm

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slave13_
    slave13_'s avatar
    Erkek
    ordumuz hepsinin kökünü kazıyacak

Gördüm ölümü kaç kez <br> Selam verip geçti gülümseyerek <br> Ben korkusuz Kepez <br>
Toplam Hit: 4277 Toplam Mesaj: 15