folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 22 Yaşında Kurduğu Sitenin %20 Sini 5 Sene Sonra 5 Milyon Liraya Satan Türk

22 Yaşında Kurduğu Sitenin %20 Sini 5 Sene Sonra 5 Milyon Liraya Satan Türk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

Bende daha geçenlerde tanıştım bu siteyle.Hediye arıyordum burda buldum rastgele.Demem o ki kesinlikle reklamdır.Bu kadar değerli bir oluşum değil.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

böyle bişey olmadı  beyler inanmayın yalan tamamen.10 senedir internet sektöründe bir kere bile adını duymadığım bir sitenin %20 sine Türkiye gibi bir ülkede 5 milyon lira vermezler vermedilerde.Adım kadar eminim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inferno
    inferno's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu tarz yatırımların arka planında başka türlü bir maddi mevzular oluyor. Yatırımcı , yatırım yaptığı firmanın ofis, tanıtım reklam , ulaşım gıda vb. tüm masraflarını kendi şirketlerine yönlendiriyor. Örneğin grafik işlerimi var , yatırımcının bir ajansı var ve grafik işlerini de oradaki personel yapıyor. Farklı bir müşteriye aylık ajans çalışmasını ne kadara yapıyor, 10 bin tl diyelim. O halde 10 bin x 12 ve toplamda 120 bin tl yatırım yaptım diyor. Bu tarz tüm hesaplar yapılıyor ardından ortaya kabaca bir fiyat çıkıyor ve yatırımcı direk maddi olarak 200-300 bin tl vermesine rağmen , para dışında verdiği hizmetler ile bunu 5 milyon gibi gösterebiliyor. Göründüğü gibi değil durumlar emin olun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

süper bir üründe,çok pahalı arkadaş bu nedir ya !

http://www.buldumbuldum.com/hediye/firat_figuru/?an=iyi-hediye

daha ucuzu burdaymış

http://www.bitenekadar.com/firat-figuru-en-birinci-ben-oldum-34367-firsat-urun

% 20'sini 5 sene sonra 5 milyon Liraya satan Müthiş Türk :) bırakın bu geyik haberleri ya,

Janitschar tarafından 26/Kas/13 18:32 tarihinde düzenlenmiştir

Acaip derecede agresifim !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Günde 1000 adet sipariş diyor sepet ortalaması 35TL olsa 35000TL yapar ki  özel günlerde 10 katına çıktığını söylüyorlar eğer veriler doğruysa yatırım gayet yerinde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

böyle bişey olmadı  beyler inanmayın yalan tamamen.10 senedir internet sektöründe bir kere bile adını duymadığım bir sitenin %20 sine Türkiye gibi bir ülkede 5 milyon lira vermezler vermedilerde.Adım kadar eminim.

bu siteyi daha önce konu açıldığında duymuştum, bi de şimdi tekrar duydum 2 oldu :) tasarım boktan fiyatlar uçuk cidden iş yapıyolarsa helal olsun derim. %200 kârla ürün mü satılır :(

test 1 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

bu siteyi daha önce konu açıldığında duymuştum, bi de şimdi tekrar duydum 2 oldu :) tasarım boktan fiyatlar uçuk cidden iş yapıyolarsa helal olsun derim. %200 kârla ürün mü satılır :(

Hacı gittigidiyorun,hepsiburadanın bile bence %20 si 5 milyon dolar etmez.Kaldı ki bu siteyi bilen bile yok.Bu parayı o siteye Amerika gibi teknolojiye gerçekden para harcanan yerlerde bile vermezler kaldı ki Türkiyede vermişler güya : )

%200 yalan :D

Toplam Hit: 8399 Toplam Mesaj: 58