22 Yaşında Kurduğu Sitenin %20 Sini 5 Sene Sonra 5 Milyon Liraya Satan Türk
-
skyvalet bunu yazdı
Bende daha geçenlerde tanıştım bu siteyle.Hediye arıyordum burda buldum rastgele.Demem o ki kesinlikle reklamdır.Bu kadar değerli bir oluşum değil.
-
böyle bişey olmadı beyler inanmayın yalan tamamen.10 senedir internet sektöründe bir kere bile adını duymadığım bir sitenin %20 sine Türkiye gibi bir ülkede 5 milyon lira vermezler vermedilerde.Adım kadar eminim.
-
Arkadaşlar bu tarz yatırımların arka planında başka türlü bir maddi mevzular oluyor. Yatırımcı , yatırım yaptığı firmanın ofis, tanıtım reklam , ulaşım gıda vb. tüm masraflarını kendi şirketlerine yönlendiriyor. Örneğin grafik işlerimi var , yatırımcının bir ajansı var ve grafik işlerini de oradaki personel yapıyor. Farklı bir müşteriye aylık ajans çalışmasını ne kadara yapıyor, 10 bin tl diyelim. O halde 10 bin x 12 ve toplamda 120 bin tl yatırım yaptım diyor. Bu tarz tüm hesaplar yapılıyor ardından ortaya kabaca bir fiyat çıkıyor ve yatırımcı direk maddi olarak 200-300 bin tl vermesine rağmen , para dışında verdiği hizmetler ile bunu 5 milyon gibi gösterebiliyor. Göründüğü gibi değil durumlar emin olun.
-
süper bir üründe,çok pahalı arkadaş bu nedir ya !
http://www.buldumbuldum.com/hediye/firat_figuru/?an=iyi-hediye
daha ucuzu burdaymış
http://www.bitenekadar.com/firat-figuru-en-birinci-ben-oldum-34367-firsat-urun
% 20'sini 5 sene sonra 5 milyon Liraya satan Müthiş Türk :) bırakın bu geyik haberleri ya,
Janitschar tarafından 26/Kas/13 18:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Günde 1000 adet sipariş diyor sepet ortalaması 35TL olsa 35000TL yapar ki özel günlerde 10 katına çıktığını söylüyorlar eğer veriler doğruysa yatırım gayet yerinde.
-
u235 bunu yazdı
böyle bişey olmadı beyler inanmayın yalan tamamen.10 senedir internet sektöründe bir kere bile adını duymadığım bir sitenin %20 sine Türkiye gibi bir ülkede 5 milyon lira vermezler vermedilerde.Adım kadar eminim.
bu siteyi daha önce konu açıldığında duymuştum, bi de şimdi tekrar duydum 2 oldu :) tasarım boktan fiyatlar uçuk cidden iş yapıyolarsa helal olsun derim. %200 kârla ürün mü satılır :(
-
hsyN bunu yazdıu235 bunu yazdı
bu siteyi daha önce konu açıldığında duymuştum, bi de şimdi tekrar duydum 2 oldu :) tasarım boktan fiyatlar uçuk cidden iş yapıyolarsa helal olsun derim. %200 kârla ürün mü satılır :(
Hacı gittigidiyorun,hepsiburadanın bile bence %20 si 5 milyon dolar etmez.Kaldı ki bu siteyi bilen bile yok.Bu parayı o siteye Amerika gibi teknolojiye gerçekden para harcanan yerlerde bile vermezler kaldı ki Türkiyede vermişler güya : )
%200 yalan :D