23 Nisanda Tahribattada Neden Olmasın
-
süpersiniz :)
yönetim panelinin ekran görüntülerini görseydik bari :)
-
kapıyoruz hemen adminliği 1 günlügüne bile olsa rene üstaddan
" şaka maka bi yana .. ortalık fena karışırdı :D "
change log delet :|
bi bakmışm rene hocam coluk cocuk bırakmamış :D koltukta ..
olabilir .. neden olmasın 1 günlüğüne (= :D
edit : hocam yönetim panelini görmek istiyoruzz :) -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
He oldu, serverın şifreyide verelim,
Firewallı acar kaparsın,
şöle bi sistem kayıtları loglar, yönetim bölümü, silinen konular ne var ne yok bakar cıkarsın hocam...
Hatta oldu olacak ftpyide yedeklersin :)
Blogmu hocam burası :|
-----------------------------Puhahahaha :D
-
Hocam bende bir saatliğine RENEYİ banlamak istiyorum :D Hemde Türkiye AB'ye girene kadar değil AB Türkiye'yi AB'ye çağırana kadar banlandınız yazmak istiyorum :D Banane banane istiyorum istiyorum (böyle yapayımki çocuk sansınlar beni :D :D)
-
Paragrafi bunu yazdı:
Hocam bende bir saatliğine RENEYİ banlamak istiyorum :D Hemde Türkiye AB'ye girene kadar değil AB Türkiye'yi AB'ye çağırana kadar banlandınız yazmak istiyorum :D Banane banane istiyorum istiyorum (böyle yapayımki çocuk sansınlar beni :D :D)
-----------------------------mesele çocuk sanılmak değel yeğen mesele olan olamayacağımız olmak
-
gokcan bunu yazdı:
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------mesele çocuk sanılmak değel yeğen mesele olan olamayacağımız olmak
-----------------------------:S Tamam daiii
-
Paragrafi bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------:S Tamam daiii
-----------------------------nasıl ama felsefe 10 numara ama mantık yok
-
BSG tusunun olmasini istedigim nadir anlardan bir tanesi.
-
blackhammer bunu yazdı:
BSG tusunun olmasini istedigim nadir anlardan bir tanesi.
-----------------------------yuh buna yapma ne bsg si olayı ciddiyemi aldın
-
hayir BSG tusu olsaydi konuya BSg diyecektim. ama boyle bir tus olmadigi icin bunu bu sekilde dile getirdim.