23 Yaşındaki Türk Hacker Yakalandı
-
Yok abü beni öyle iki üç polis yakalayıp atamaz içeri. Ayriyetten şükür adım Atilla değil :) adanalı toprak... yakalanmasına üzüldüm ama...
-
Antikky bunu yazdı:
Onun adı "bilişim suçları" bu eleman dolandırıcıktan yiyecek en çok yani hackten değil.
olması lazım dedim.tam bilmiyodum yani.öğrettiğin için teşekkürler -
Antikky Hoja biliyom zaten Deca olmadigini sadece benzerlikten dolayi eglenme amacli yazdim
Hem benim peder emniyetten bi durum olursa Deca seni nezaretten kaciririz merak etme
-
Helal olsun demek duser vaal bize adam dunyayı sarsan vırusu yazmıslar :) ahh ahh allah bızede gosterır ıns oyle guzel gunlerı :) :)
-
Web City = Adana :D
-
Antikky bunu yazdı:
Ya saçmalamayın deca meca değil sende milleti geyalana getirme hoca:)
40 yıl yesin orda bi güzel top etsinler aklı başına gelir çıktığındada ibne olur zaten.
sen öyle san, o suçtan girip çıkanların birçoğu ya kendi güvenlik şirketini kuruyor yada çok iyi bir güvenlik şirketinde çalışıyor... -
geçmiş olsun
-
ne kadar yer bıLen varmı kotu faka bastırmısLar yane ayıp bu poLısLere :)))))))))
-
en fazla 6 ay yatar cikar bu hacker:-) sonra microsoftda:-) calısır
-
Len Akılı Olun KosanKLara Saygılı olun en Falza 3 yıl yern a.q Yasasın Korsanlık zuahuahauhauahauhau KeViN MiTNiCK Abimiz anısana :D en büyük Hacker Olsana Korsan olmazsın D:DD
Toplam Hit: 9204 Toplam Mesaj: 43