230 Erkekten Hangisine Kaçtı :))
-
habere bakin arkadaslar:)) bu kizin atesi basina vurmus!
230 erkekten hangisine kaçtı
İnternette 230 erkekle tanışan genç kız, sanal arkadaşına kaçtı! Hem de nişanlısını terk ederek...
Adıyaman'da 3 ay önce ailesinin kendisini sevmediği gerekçesiyle evden kaçan ancak geri dönen genç kız, bu kez nişanlısından ayrılıp yine kayıplara karıştı. Ramazan'ın birinci günü kayıplara karışan Esma Ç'nin (21) üvey annesi İslim Ç, “İnternete giriyordu. Defterlerinin arasında 230 yabancı erkeğin telefon numaralarını gördüm. Aradım hepsiyle de internette tanışmış” iddiasında bulunarak genç kızın kötü niyetli insanların eline düşmesinden korktuklarını belirtti.
http://www.hurriyet.com.tr/kadin/7316830.asp?gid=159&sz=1616 -
Türk kızları namuslarını,aile bağlarını eleştirdiğimiz avrupalılarıda geçmeyi başladı.Kaşarlıkta sınır tanımıyoruz.Ülkemiz yakında bu konuda dereceye girecek.
-
kaşarlığında değilimde mal olmasınlar bari
-
way be neler duymuştum ama bu duyduğum artıq bu ülkede yaşanmayacak hale getirio amk
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Türk kızları namuslarını,aile bağlarını eleştirdiğimiz avrupalılarıda geçmeyi başladı.Kaşarlıkta sınır tanımıyoruz.Ülkemiz yakında bu konuda dereceye girecek.
-----------------------------yorum yapmama gerek bilem kalmadı kardeşim bu karı milletinde yani %90 ında akıl makıl bişi kalmamış :D
-
öyle kızın ben taaa ..... ulan ne kadar aptal bu kızlar.. bilim şu kızların akıllı olabilmesi için birşeyler bulsa bari.. :|
-
lan nişanlısını terketmiş kaşar bide allah kimseye böyle karı nasip etmesin ne diyim
-
her zaman söylerim kardeşim daha çocukken insanlara Alah korkusunu aşılamak lazım
ahlaklı gençler yetiştirmek lazım
din dersini bile kaldıracaklar nasıl bi ülkeyiz anlamadım ben yaa
Alah krkusu olan insandan zarar gelmez
ama biz hala öğrenemedik
namazını kıla dinine bağlı olan gerici sayılıyo memlekette
Allah sonumuzu hayırlı eylesin
ha birde bu kaşarların alayının amk
-
oha ya bnm listemde toplam 230 kişi yokki 230 tane hatun olsun valla iyi bulmuş o kadar adam :D:D
gerçi bizim abazalığımızda su götürmez bi gerçek yani bana msn verse bnde konuşurdum bi kızla =)
-
olm bu kız kaşar ötesi bişe baksana artık erimeye başlamış bilee :)
-
sonu pek iyi gozukmuyor kactigi kisi kotu yola sokarsa kizi halka iyi hizmet verir :))