24 Cd Templatemonster Arşivi Satılıktır 5 TL
-
Zamanında wardomdaki bi eleman satıyordu 40 lira gibi bi ücrete ozaman alınmıştı herneyse cdlerde cızık yok isteyen varsa yollarım
1 ile 10000 arasındaki full templateler 24 cd öle boş boş duracagına webtasarımı işi yapan biri hayrını görsün diye veriyorum 5lira boş cd parası alırım aynı günde kargoya veririm alıcı varsa yazsın iletişim kuralım -
up :/
hocam o seri var bende :(
-
msn den görüşelim entel :G tam da lazım olan şey
-
bitmezse bende ısterım
-
hocam bende istiyorum ama 5 tl için bankaya gitmek vs uzun iş. bunun yerine kontör falan göndersek yada ne bileyim bu tarz şeyler ile ödeme yapsak?
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bende istiyorum ama 5 tl için bankaya gitmek vs uzun iş. bunun yerine kontör falan göndersek yada ne bileyim bu tarz şeyler ile ödeme yapsak?
insanların işi görülsün yeter valla hoca benim faturalı hattım var o yuzden kontur işi ile ugraşmıyorum -
hocam hepimize gönderecekmisin peki :)
-
EntelKoylu bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
insanların işi görülsün yeter valla hoca benim faturalı hattım var o yuzden kontur işi ile ugraşmıyorum
-----------------------------peki nasıl etcez :)
-
fivestar bunu yazdı:
hocam hepimize gönderecekmisin peki :)
seti sahir niçkli arkadaşa sattım eger dvd şeklinde isteyen olursa aynı fiyattan yollarım ona yollayacagım cd şeklinde dvd yapar yollarım yeterki işiniz görülsün 24 cd herbiri 700 mb -
dvd olarak alabilirim. ödeme nasıl yapacağız?
-
Garantibankası uyarsa pm atın