folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder 24 Nisan Cumartesi Taksimde Türklüğüne Sahip Çık..

24 Nisan Cumartesi Taksimde Türklüğüne Sahip Çık..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Haci ne oldu biraz bilgi verseniz.

hoca yarın satılmış medyadan göreceksiniz ne olduğunu. ben eylem yapacağım dedim ve yaptım.

rappercms , seastar yüreğiniz var olsun...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Serefsiz basin yer vemez haci.Sizden dinleyelim.Ayrica tebrik ederim, istanbulda olsam en uc sekilde protesto ederdim bende.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

keşke yakın olsaydıkta bizde katılabilseydik.... yüreğinize sağlık

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

peki.

Gece işten çıkmışım 2 saatlik uykuyla saat 4 de evden çıkmışım yola. taksimde bambi de görüştük tanıştık. amacımız Türk bayrağı çıkarmak ve meydanın boş olmadığını göstermekti. gözaltı umrumuzda bile değildi. polis savaşa gidecekmişcesine bin kişilik nerdeyse ekip hazırlamış. meydana çıktık polis sardı etrafı.

şerefsiz ermeniler 100 kişi felan vardı. etraftan millet gelip geçiyor kimsede ne var noluyor demiyor. 3 kapalı kız noluyor ya diyince bende Atalarınız osmanlı soykırım yaptı diyerek size küfrediyorlar diyince kızlar arkalarına baka baka gittiler. ama halk gergindi. herkesin gururu onuru incinmişçesine içinden küfür ediyordu bu duruma. bizde 3 kişiydik rappercmsi sivil polis kenara almış sonra bırakmışlar. tam o vakit ülkücüler ışıkların ordan bağırmaya başlayınca bizde Türk bayrakları vardı. kameralar etrafımızı sardı. herkes fotoğraf çekiyor. sonra onlar sessizce dağıldılar beşiktaş tarafına doğru. biz bayrakları sırtımıza astık inadına. orda bekliyoruz. sonra önümüze kameralar geldi bir abi açıklama yapıyor bizde gittik bayrakları önümüze aldık. ( yalnız ORJİNAL Bayrağım dede de kaldı. buna üzüldüm) azerbaycan derneği baskanı bayan vardı açıklama yapıyordu ama dedemin içinde öfke dolu durmak bilmiyor bi türlü konuşuyor surekli... biz orda istiklal marşını okuduk. sonra ermeni soysuzları gs lisesine doğru yurudu polis barikat kurdu ara sokaktan girdik. polis Türk bayrağını elinde görünce kenara kenara diyor surekli.biz normal yuruduk. en sonda ermeni itleri meydanda olay çıkarmışlar. biz polis barikatına Türk bayraklarını astık. 1 erkek ermeni 3 kız yanımıza geldi ermeni iti surekli bakıyordu uzaklaşırken celme takmaya çalıştı ayağımı kaldırdım ordan ağrı en sondada bayrağımı polise verdim. sonra ayrıldık.

Taksim bugun ulke dusmanlarının Türk dusmanlarının olduğu bir gundu...

üzülüyor insan böyle ihaneti görünce zoruna gidiyor elbette. kendi ülkende yabancı hissediyor insan kendini. bizim halkın bu duyarsızlığı ve korkaklığı zoruna gidiyor insanın.biz gerekeni yaptık. daha çok bayrak olmalıydı hatta direklere bayraklar asılmalıydı önceden.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Yinemi ülkücüler :)

Her yerde bunlar varlar, yine reklam peşindeler...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

İstanbul'da olsam en az 50 kişiyle gelirdim.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

İçimizdeki kahbeler;

Ahmet İnsel, Ali Bayramoğlu, Aslı Erdoğan, Avi Haligua, Ayhan Bilgen, Ayla Yıldırım, Ayşe Batumlu, Baskın Oran, Cafer Solgun, Cengiz Aktaş, Deniz Zarakolu, Dilek Gökçin, Doğan Tarkan, Eren Keskin, Erol Köroğlu, Ferhat Kentel, Fethiye Çetin, Garo Paylan, Halil Berktay, Hayko Bağdat, Hürriyet Şener, Lale Mansur, Mahir Günşıray, Neşe Düzel, Perihan Mağden, Roni Margulies, Semra Somersan, Ufuk Uras, Yalçın Ergün Doğan, Yaman Yıldız, Yasemin Çongar, Yıldız Önen ve Zeynep Gambetti de katıldı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

hoca 50 kişiyle gelmek sorun değil. halk aptalcana bakacağına toplanıp bağıracak sahip çıkacak ülkesine.

biz bambideyken ntvde haber geçiyordu ve herkesin içini öfke salıyordu ama hiçbirşey yapmıyorlardı.

polislere ne kadar kızsakta görevleri taskınlığı önlemek yoksa onlarında yüreği kaldırmıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

hoca 50 kişiyle gelmek sorun değil. halk aptalcana bakacağına toplanıp bağıracak sahip çıkacak ülkesine.

biz bambideyken ntvde haber geçiyordu ve herkesin içini öfke salıyordu ama hiçbirşey yapmıyorlardı.

polislere ne kadar kızsakta görevleri taskınlığı önlemek yoksa onlarında yüreği kaldırmıyor.

Hocam öyle 50 kişi getirirdim ki sana zaten Mersin'deki olaylardan bunalmışlar.. Orayı yakarlardı.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:

Haci ne oldu biraz bilgi verseniz.

hoca yarın satılmış medyadan göreceksiniz ne olduğunu. ben eylem yapacağım dedim ve yaptım.

rappercms , seastar yüreğiniz var olsun...

kaygusuz'um naptın sen ya? :)

seastar değil bendim ordaki :)

CellyM yani :)

ve gelicem diyip gelmiyenler.. kırıldık.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 7086 Toplam Mesaj: 52