24 Saatim Var Keylogger Lazim?
-
Arkadaslar onceki sevgilimden dolyi kizlara guven problemi yasiyorum. Simdiki sevgilimin bilgisayarini yarin sabah alip office kurup aksam 6da geri verecegim. Bana lutfen gunluk klavye kaydi yapip belirttigim adrese log halinde gonderecek SAGLAM keylogger ariyorum. Birkc tane denedim millerinde sorun var gondermiyor. Yardimci olanlara simdiden tesekkurler.
-
bir ipucu, mail değil de ücretsiz site veren bi yerden site aç,
ftp 'ye log gönderebilen bi keylogger bul = good game
-
Hocam tamam güvenmiyor olabilirsin de bunu yaparsan artık tüm kızlarla güven sorunu yaşarsın.
Her önüne gelen kıza virüs atayım da izleyeyim neler diyor mantalitesi olmasın. Baktın sana iyi davranmıyor. İnsansın sonuçta hislerin var az-çok hissedersin o zaman dayarsın farkettirmeden.
Ardamax kur geç bence.
-
SpectatorX bunu yazdı
Arkadaslar onceki sevgilimden dolyi kizlara guven problemi yasiyorum. Simdiki sevgilimin bilgisayarini yarin sabah alip office kurup aksam 6da geri verecegim. Bana lutfen gunluk klavye kaydi yapip belirttigim adrese log halinde gonderecek SAGLAM keylogger ariyorum. Birkc tane denedim millerinde sorun var gondermiyor. Yardimci olanlara simdiden tesekkurler.
Ardamax pro lisanslı var bir arkadaşım almıştı aylar önce ondan aldım dosyayı yollarsan hazırlayıp gönderirim istediğin mail adresine vs yollar.
-
Keylogger ile uğraşma. Trojan at bilgisayara hem klavyesini ekranını herşeyini izlersin :) Belki kız iyi rol yapar, kimseye güvenmemek lazım yani hissetmeyebilirsin bence yaptığın güzel birşey senin açından :)
-
güvenmiyorsan niye birliktesin arkadaşım. iyice bağlanmadan ilişkiyi bitir bence. ilerde çok sıkıntı çekersin..
-
tam 25inci saat paylaşacam ibnelik olsun =P
-
007 casus bilgisayar kullanıyodum la ben,
bana mesaj at bunaldım evde yanna gelim,
-
http://www.blazingtools.com/bpk.html
keylogerlerin abisidir kendisi
az kurcaladıktan sonra hızlıca çözersin zaten
-
zalimadam bunu yazdı
http://www.blazingtools.com/bpk.html
keylogerlerin abisidir kendisi
az kurcaladıktan sonra hızlıca çözersin zaten
Avira uyari verir mi kursak?
-
bişeyler çeviriyor olsaydı emin ol o pcyi sana office kur diye vermezdi :)