247 Site Hacked
-
hemen yabancıı hacklemeyip tr mi hacjleyecem yaz
amaç yok diyosun biz bu işi islam ve devletimiz için ediyoz
-
formları karıştırdın herhalde www.cyber-warrior.org a git sen..
-
zumsuk adı üstünde zumsuk sen kardeşim beynin bile zumsuklenmiş senin a.q hadi bas leyn
-
ZINNAT bunu yazdı:
hemen yabancıı hacklemeyip tr mi hacjleyecem yaz
amaç yok diyosun biz bu işi islam ve devletimiz için ediyoz
Kardeş sen bunlara bakma kıskanıyorlar :) helal olsun cok güzel hacklemişsin banada öğretsene pm atıyorum sana msn mi ama profilindeki cinsiyet harbiyse öğret değilse arkadaşlar haklı :)))))))))))))))))) -
Ulan Öküz ZINNAT adammı oldunda sağ sola laf yetiştiriyorsun hani bir laf vardır zamanında vırmadık dibine şimdi oldu bilmem ne diye neyse sen maşasın anlaşıldı dostlar bunla uyraşmayın bunların bır gurubu var yapıyolar bıseyler bu zoytarıda sagda solda forum sitelerinde reklam yapıyo maksat adam toplamak ...ulan akşam akşam kızdırdın benı ya helal olsun sana
-
güzel raklam yapıyorsun ;)
-
Zinnatta davs kullanip buraya hackerladim diye yazanlarin çoğunluğu gibi tam bir mal..
Ezmeyin cocuu
-
247 site aferin oglumaaaa
-
gVeR bunu yazdı:
Zinnatta davs kullanip buraya hackerladim diye yazanlarin çoğunluğu gibi tam bir mal..
Ezmeyin cocuu
lan salakmsın ne davsı a.q fso ile serverı hackledik sen daha davs tasın birde davs ile fso yu ayıramıyon a..q sonra gelmiş konuşuyon hadi gazlafmk..
----------------------------
Ulan Öküz ZINNAT adammı oldunda sağ sola laf yetiştiriyorsun hani bir laf vardır zamanında vırmadık dibine şimdi oldu bilmem ne diye neyse sen maşasın anlaşıldı dostlar bunla uyraşmayın bunların bır gurubu var yapıyolar bıseyler bu zoytarıda sagda solda forum sitelerinde reklam yapıyo maksat adam toplamak ...ulan akşam akşam kızdırdın benı ya helal olsun sana
-------------------------
sensin lan öküz ne adam toplması sie bas git adam ol gel konuş önce lan
-
la bunlar asr hackledi bu yzdı al burdan yak..