25 Bin Nufus Bi İlçede Haber Sitem Var Önerileriniz?
-
hocam derneklere git konuşma yap anlat.kaymakama , belediye başkanına git bazı etkinliklerde siteni tanıt.Forum ve Chat kur sonra video galeri olsun ilçeden canlı veya cansız çektiğin video yu kur.
Eğer teksen ilçede ki site olarak.Çok Hit aldıktan sonra haber sitesi aç soyle ilcesihaber.com sallıyorum bizim ilçe sitesi koyulhisar.com haber sitesi koyulhisarhaber.com gibi.Kazanç elde etmek istiyorsan çok iyi para var. -
İlçenin kendine ait bir futbol takımı filan varsa bu çok önemli ve dikkat çeker.
Mevzu futbol olunca akan sular durulur xD Ben kendi blogumda Diyarbakırspor'la alakalı ufak bir haber yapıyorum hiti 1000'leri geçiyor.
Tabii Google Seo'da çok önemli bişey. Özellikle adam ordan çekersin :\
-
yerrel gazeteyle vede kırsal yayın yapan tv radio larla işbirliğine gir güncel vede haftalık haber ver...
özelliklede truzim bölgesiyse öncelik truzim için bir sey yap vede ekonomi alanları iyi düşün ozmaan sana en az 1000 kişi üye daha kazanır sın ...
ünv lise vede ilköğretim okullaarına git oradan bir kaç pos vede yaptıkları tüm münesara ve konuları ele al sana lazım olacak bir fotograf makinesi vede bir küçük el kamerası gücün yeterse eğer bunları almaya
sonra günlük haber yayınla git köylere köy kahvelerine otur gazeteci gibi davran bak yerel gazete ve büyük gazete senin siteden haber almassa ben ne deyim başka google vede ddiğer arama motorlara kaydet bak sayfaların hepsi hit yapsın birde ilçede futbol takımı varsa onun bir kaç maçlarına git foto vede videolarını cek
gerisi sana kalmış benden bu kadar ..