250 MB Alan Rica Ediyorum
-
UmuT38 bunu yazdı:
-----------------------------
r10da belesten var kardesim :)
http://www.r10.net/hosting-sponsorluk/940691-kosulsuz-sartsiz-windows-hosting.html
-----------------------------r10 un allah belasını versin bu 1 ücretsiz hosting şirketleirndne istemiyorum 2 iyi bir projem var sponsor hosting aramalarına devam ediyorum lütfen sponsor olabilecek arkadaşlar yardım :)
-
PM Attım hocam.
-
Programmer bunu yazdı:
UmuT38 bunu yazdı:
r10da belesten var kardesim :)
http://www.r10.net/hosting-sponsorluk/940691-kosulsuz-sartsiz-windows-hosting.html
-----------------------------r10 un allah belasını versin bu 1 ücretsiz hosting şirketleirndne istemiyorum 2 iyi bir projem var sponsor hosting aramalarına devam ediyorum lütfen sponsor olabilecek arkadaşlar yardım :)
-----------------------------verdim ya hoca ?
-
snnyk bunu yazdı:
verdim ya hoca ?
-----------------------------hocam malesef hosting istediğim özellikleri karşılamıyor
-
21 Temmuz'da "Bir Programlama Dili Nasıl Öğrenilir" demiş, 14 Ağustos'da yeni bir SEO yöntemi bulmuş. Tebrik ediyoruz bu ivmeli çıkışını.
-
Arsizkofte bunu yazdı:
-----------------------------21 Temmuz'da "Bir Programlama Dili Nasıl Öğrenilir" demiş, 14 Ağustos'da yeni bir SEO yöntemi bulmuş. Tebrik ediyoruz bu ivmeli çıkışını.
Belki kendi arama motoru var O.O -
Arsizkofte bunu yazdı:
21 Temmuz'da "Bir Programlama Dili Nasıl Öğrenilir" demiş, 14 Ağustos'da yeni bir SEO yöntemi bulmuş. Tebrik ediyoruz bu ivmeli çıkışını.
-----------------------------eywallah :) yalnız bulduğum yöntem ile programlamanın alakası yok
-
bi kaç site var konularıma bakarsanız görürsünüz.
çin yada alman sitesi var bunun için
kaydolun bi program yüklenicek onu açın günde 3-5 k user otomatikman geliyo
sizin belirlediğiniz keywordlere göre.
linux host istersen bi proje felansa veriyim fakat o kadar fazla bw veremem :)
-
ıstedıgın tam ozellıklerı pm at acayım bı hesap sana