2.500 TL Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Valla gordum aklim gitti. 2500 liraya telefon ne demek. Ev kredisi odemek gibi birsey. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Ne amaçla kullanacaksin?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Telefon alacaksan ios'tan şaşmicaksin

Androidte ise alayin şahı Sony'dir. Android dünyasinin Rocco Siffredi'sidir. Alayini alir altina.

Suan 4. sony model telefonumu kullaniyorum. 2008 yilinda bile 3000 lira verip sony lcd almistim.

Cocuguma, torunuma bile Sony kullandirticam

O yuzden kisaca android tercihin olursa önerim Z3

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı

Androidte ise alayin şahı Sony'dir. Android dünyasinin Rocco Siffredi'sidir. Alayini alir altina.

Suan 4. sony model telefonumu kullaniyorum. 2008 yilinda bile 3000 lira verip sony lcd almistim.

Senden sonrakilerin Sony kullanması biraz zor hocam. :) Adamlar en son laptop piyasasından da çekildi. Televizon üretiminide bırakmışlardı zaten. Şuan sadece akıllı telefon ve Playstation üretiyorlar. Ek olarak Apple gibi kendi teknolojisini üretemeyen firmalara kamera satıyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Senden sonrakilerin Sony kullanması biraz zor hocam. :) Adamlar en son laptop piyasasından da çekildi. Televizon üretiminide bırakmışlardı zaten. Şuan sadece akıllı telefon ve Playstation üretiyorlar. Ek olarak Apple gibi kendi teknolojisini üretemeyen firmalara kamera satıyorlar.

Simdi dünyada zaten laptop piyasasi dususte. Sony'de vaio'lari hem kaliteli hem de pahali uretiyodu. Ucuz olsun diye kaliteyi dusurmektense cekilme karari aldilar. Tv'den ise cekilmedi. O segmente sirketlesicek. Sadece oled tv'lerin uretimini durdurdu. Ultra hd tvlerle piyasada olucak sadece.

Android'te de dedigim gibi geri kalan markalar Sony'le boy ölçüşemez.

O yüzden Sony ne yikilir ne de torun torbam Sony'siz kalir :)

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Simdi dünyada zaten laptop piyasasi dususte. Sony'de vaio'lari hem kaliteli hem de pahali uretiyodu. Ucuz olsun diye kaliteyi dusurmektense cekilme karari aldilar. Tv'den ise cekilmedi. O segmente sirketlesicek. Sadece oled tv'lerin uretimini durdurdu. Ultra hd tvlerle piyasada olucak sadece.

Android'te de dedigim gibi geri kalan markalar Sony'le boy ölçüşemez.

O yüzden Sony ne yikilir ne de torun torbam Sony'siz kalir :)

#dirensony

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

iphone 6 64gb

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

kesinlikle blackberry.

bütçeyi biraz zorla, piyasadan farkın olsun. 3 tane kalmış bence kaçırma:

http://www.amazon.com/BLACKBERRY-PORSCHE-DESIGN-P9982-CROCODILE/dp/B00HGHUT56/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1415999187&sr=8-7&keywords=blackberry+p9982

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam ekranı büyük demezsen iphone 6 ya da 6 plus al.

büyük dersen git 64 gb 5s al.

illa android alcam dersen tel alma bence :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Kesinlikle katılıyorum. Aslında Sony de kendi.işletim sistemini yapsa çok daha güzel olurdu piyasa. Mesela PS yada sony tvlerin işletim sisteminden çeksin çıkarsın birşeyler.  Bunu da tüm.ürünleri ile senkronize hale getirse ortada ne samsung kalır ne de lg. Bende hala Xperia S var ve telefonlarla çok haşır neşir olmayanlar Xperia z1 compact sanıyor :) En az 20 farklı zamanda takla atmıştır telefon :) Ama hala taş.gibi. Garantiye gönderdim sarı lekeden dolayı ekran + dış çerçeve değişmiş. Sıfır gibi oldu :)

Toplam Hit: 5320 Toplam Mesaj: 43