2500Tl Civari Oyun Bilgisayari Onerileri Sadece Kasa
-
merhaba arkadaşlar şafak 20 biriktirdigim para e kendime bir kasa topliyicam amx dusunuyorum. teknklojiden bayadir uzagim o yuzden konu aciyorum ddr4 felan cikmis arkaaslar ddr4 bi sistem toplamak dahami mantikli. oyun oynayip webte vezincem ekran karti icin butce 800tl
-

Ayaküstü şöyle birşey yaptım amma :D
-
Ekran kartı olarak r7 280x veya 290 tavsiye ederim fiyatlarına bakabilirsin.
-
sagolun arkadaslar gpu da amd olursa iyi olur arkadaslar
-
@0x656e hocam fiyatları hangi siteden aldın acaba ? bu aralar bende bilgisayar topluyorumda.
@Bandito kasa olarak http://www.teknobiyotik.com/aerocool-strike-x-one-advanced-2-x-usb-3-0-5-x-12cm-fan-ssd-ready-mid-tower-siyah-oyuncu-kasasi.html önerebilir geçenlerde aldım baya güzel bir kasa hava delikleri ve hdd koyma slotları hoşuma gittiği için aldım daha kullanmadım gelcek ay diğer parçaları alıcam. Anakart ise http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-970-pro3-r2-0-amd-am3-soket-ddr3-sata3-usb-3-0-atx-anakart.html aldım biraz ütopik bişey olarak 64gb ram desteğinden dolayı bide bazı yerlerde asrock ı baya övmüşler. Ekran kartı olarak r9 280x almayı planlıyorum temiz ikinci elini 500-600 tl arasına bulabilirsin sıfırı ise 800-900 arasında oynuyor. tabi bunları toparlarken power supply önemli 600w dan aşağısı kurtarmaz çünkü oda r9 280x için öyle 290 alırsan biraz daha üste çıkman gerekir malum amd su gibi elektrik çektiği için sadece işlemci 120w elektrik yiyor gerisini sen düşün :D. İşlemcide AMD nin 8350 veya 8320 yi terich edebilirsin aralarında çok büyük benchmark farkı yok. ddr4 çıkmış ama o şekilde bir sistem toparlamak biraz daha maliyetli olucak gibi o yüzden uzak dur derim zaten öyle ddr4 destekleyen orta karar bi mainboard görmedim ve ramlerde çok yok ddr4 biraz beklemek lazım diye düşünüyorum.
Ccaglayan tarafından 22/Tem/15 17:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam ram 8gb yeter diyorsan:

Ramler 16 gb olsun diyorsan:

Bu fiyatlar novabilgisayarın fiyatları. Farklı yerlerde daha ucuza bulabilirsin. Bana göre şu anki doların durumunu falan düşünürsek aşağı yukarı killer diye tabir edebileceğimiz seni uzun vadede üzmeyecek bir sistem 3000tl civarı toplanıyor.
-
artık yeni nesil oyunlar için 8 gb ram yeterli sakın benim yaptığım gibi 16 alma rame verceğin parayı ekran kartına ver yeni nesil oyunlar deli gibi ekran kartı istiyor.
-
sagolun arkadaslar peki bu fiyatlar niye hic dusmedi aksine dahada pahalanmis bazi seyler ornk telefon ve pc parcasi
ben askere gitmeden once daha ucuzdu hersey amk
-
Bandito bunu yazdı
sagolun arkadaslar peki bu fiyatlar niye hic dusmedi aksine dahada pahalanmis bazi seyler ornk telefon ve pc parcasi
ben askere gitmeden once daha ucuzdu hersey amk
256 bit ve ustu ekran karti almam ve 16gb ram alman ileriye donuk en dogru yatirim olur hocam.
fiyat olarak sen giderken dolar nekadar di dolara gore artior fiyatlar ve malesefki dolar isterse 1 lira gerilesin cok uzun bir sure fiyatlar dusmuor :) sorsan dolar stabil degil oturmasini bekleriz derler ama dolar 10 kurus artsin sabaha heryerde zam D:
-
arkadaşlar bir kaç sorum var
Ramlerin mhz sini yüksek mi almak mantıklı cl9 1600mhz lik almakmı ?
ikincisidie ekran kartı olarak ati r9 285 alıcam anakart olarakta birşey alıcamda seçemedim anakart bütçem 350-400 tl arası bana bu fiyata alınacak en kaliteli anakartı önerirmisiniz...
-
hocam ekran kartını saphire r9270x dual aldım geçen hafta dh den bir elemandan 500 tlye faturalı bimeks garantili istiyorsan numarasını verebilirim